Dolar : Alış : 32.2448 / Satış : 32.3029
Euro : Alış : 35.1355 / Satış : 35.1988
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3242 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

DJ Yeşim Bursa eğlence gecelerine hareket getirdi

18 Kasım 2022 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»DJ Yeşim Bursa eğlence gecelerine hareket getirdi
DJ Yeşim Bursa eğlence gecelerine hareket getirdi

Bursa’da Eğlence sektörünün en hareketli gecesinde müzik ve eğlencenin ritmini DJ’Yeşim belirliyor. İnsanlar stresli günün yorgunluğunu atmak ve gerek kendilerine gerekse yakın çevresi ile vakit geçirmek için canlı müzik ya da dj’Yeşim müzik performansı ile keyifli bir gece geçiriyorlar. Çeşitli mekanlarda sahne alan dj Yeşim müziğin ritmini zirveye çıkarttı. 90’lardan günümüze dillere pelesenk olan pop müziklerini harmanlayarak Bursa’lıları eğlendiren Dj Yeşim, çaldığı şarkılar ile keyifli anlar yaşatıyor..

Dj Yeşim Bursa’da bir mekanda sahne aldı. Çaldığı yerli repertuarı müzikler ile Bursalıların eğlence ritmini yükseltti. Oysaki DJ’lik yapmak hiç kolay değil. Binlerce kişiyi çaldığın parçalarla avcunun içine almak, dans ettirebilmek ayrı bir hüner. Türkiye’de bunu başarmış birçok isim var.

Bunlardan biride DJ Yeşim Bursa başta olmak üzere farklı şehirlerde de adını duyuran, sosyal medya ve spotify listelerinde şarkıları ön planda yer alan Dj Yeşim, Bursa’da eğlencenin nabzını hareketlendirdi. Türkçe ve yabancı sevilen şarkıları Bursalılar için çalan Dj Yeşim, yüksek performans göstererek kendisini dinlemeye gelen insanları adeta müziğe doyurdu. Haber ; Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika