Dolar : Alış : 32.5000 / Satış : 32.5586
Euro : Alış : 34.6207 / Satış : 34.6830
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3256 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Drift ustası Ken Block kar motorsikletine yenik düştü

07 Ocak 2023 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Drift ustası Ken Block kar motorsikletine yenik düştü
Drift ustası Ken Block kar motorsikletine yenik düştü

Motor sporları efsanesi Ken Block’tan üzücü haber geldi. Block geçirdiği kar motosikleti kazası sonucu hayatını kaybetti. 55 yaşında olan Block’un ölümü sevenlerini hüzne boğdu.

Moto sporları camiasının acı günü… Efsane ralli pilotu Ken Block, geçirdiği kar motoru kazası sonucu hayatını kaybetti. Ken Block’un 2 Ocak tarihinde geçirdiği bir kar aracı (snowmobile) kazası sonrasında ciddi şekilde yaralandığı ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı duyuruldu.

Ken Block’un vefatı sosyal medya hesabından duyurulurken şu ifadelere yer verildi: “Ken Block’un bugün bir kar aracı (snowmobile) kazasında vefat ettiğini en derin üzüntülerimizle teyit edebiliriz. Ralli kariyerine 2005 yılında başlayan Ken Block, direksiyon hakimiyeti ile kısa sürede spor dünyasının ilgisini çekmişti. Daha ilk yıllarında önemli başarılar kazanan ünlü isim Top Gear ve YouTube üzerinde Gymkhana videolarıyla milyonları ekrana bağlamıştı.

Son dönemde çalışmalarını motor sporları tutkunlarına doğru çeviren Ken Block, Hoonigan Industries firmasının kurucu ortağıydı. Ayrıca elektrikli spor otomobiller konusunda da çalışmaları vardı.

Daha önce de ciddi kazalar atlatan Ken Block geçtiğimiz gün yaşanan bir snowmobile kazasında hayatını kaybetti. Ken bir vizyoner, öncü ve bir ikondu. Ve en önemlisi, bir baba ve eşti. O inanılmaz derecede özlenecek. Lütfen şu anda yas tutarken ailenin mahremiyetine saygı gösterelim. Ken Block Motor sporları tutkusuna ilham verdi özlenecek ama unutulmayacak bir otomobil efsanesi… Haber ; Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika