Dolar : Alış : 32.4527 / Satış : 32.5111
Euro : Alış : 34.8255 / Satış : 34.8882
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Dünya’da bir ilk ; BGU FEST ULUSLARARASI DANS VE MÜZİK FESTİVALİ

20 Aralık 2020 - kez okunmuş
Ana Sayfa » ÇEVRE»Dünya’da bir ilk ; BGU FEST ULUSLARARASI DANS VE MÜZİK FESTİVALİ
Dünya’da bir ilk ; BGU FEST ULUSLARARASI DANS VE MÜZİK FESTİVALİ

Türkiye’nin ve Bursa’nın seçkin Turizm ve seyahat acentası olan BGU Dünya’ya kapılarını açtı ve ilk uluslararası organizasyonunu gerçekleştirmek için BGU FEST ile startı verdi ..  BGU FEST’in temel amacı, “Dans ve Müzik Uluslararası İnsanlığın Dilidir” ilkesinden hareketle, ülkemizin, bölgemizin ve tüm insanlığın evrensel dans ve müzikle buluşmasını sağlamaktır. Bu ana prensibin gerekliliğini yerine getirirken diğer hedeflerimize de ulaşmayı öngörüyoruz. Ülkemizin tarihi ve kültürel mirasını öne çıkarmanın yanı sıra, ülkemizin ulusal ve uluslararası tanıtımına destek olmak; Diğer hedeflerimiz ise şehirlerimizin sosyal yaşamını zenginleştirmek ve vatandaşlarımıza eğitici ve yaratıcı deneyimler yaşatmaktır.

Festivalimize katılan her sanatçı ve grubun, Festival şehrimiz ve ülkemizin iyi niyet elçisi olarak ülkemizden ayrıldığına inanıyoruz. Bu gerçeğin ülkemize bir verimlilik olarak dönüşü; Ayrıca kültürlerarası diyalog geliştirilerek dünya barışının güçlendirilmesi, böylece kültür, sanat ve sanatçıya saygı duyan, dinleyen, paylaşan ve saygı duyan bir sevgi ve saygı toplumunun oluşmasına katkıda bulunmak hedeflenmektedir.

Bu amaç için; MSC CRUISE ve MSC POESİA Kruvaziyer çözüm ortaklığı ile tek festivalde 2 kıtada (Asya-Avrupa), 2 boğazda (İstanbul-Çanakkale) dünyanın renkleri, 3 deniz (Marmara ve Ege-Akdeniz) ve 3 ülke (Türkiye-Yunanistan-İtalya) dünyayı bir araya getiriyor aynı zamanda festivalimizde bir ilk olacağını düşündük, sizlerle buluşmak dileğiyle. BGU FEST Aktivitesi ile ilgili detaylar aşağıda verilmiştir..

Organizasyon sahibi : Nevzat Ünlü -Yönetmen: – R. Şenol GENÇ

FESTİVAL TARİHİ: 14-26 KASIM 2021- FUAR YERİ: MSC POESIA CRUISE GEMİSİ Son başvuru tarihi: 15 Şubat 2021 Daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçin Posta: info@bgutours.com Whatsapp: +90 537997 51 90 Telefon: 0850205 22 65

KATILIM KOŞULLARI;- HALK OYUNLARI, MAJORETLER, BALE, VOKAL, KORO, SIRK, BANDO TÜM DANS GRUPLARI – YAŞ VE GRUP SINIRI YOK – GRUP PERFORMANS SÜRESİ MIN.10 MAX. 20 DAKİKA. HER GRUP KENDİ ÜLKE BAYRAĞINI GETİRMELİ GRUP İLE İLGİLİ BİLGİLER VE GRUBUN 3 PARÇASI BİZE ÖNCE GÖNDERİLMELİDİR.

– Tüm video materyalleri ve resimlerin telif hakkı Festival Organizasyonu’na aittir. Festival, festival günlerinde uçakla gelen grupları havalimanından alıp havalimanına dönecek şekilde organize edecek. Transfer masrafları grup tarafından karşılanacaktır. Başvurarak tüm festival koşullarını kabul ettiğinizi onaylamış olursunuz. Tüm detaylı bilgiler katılım onayınızdan sonra verilecektir.

Fiyata dahil olan hizmetler; Tercih edilen kategori kabinde tam pansiyon konaklama Gemide her gün ve gece için eğlence, gösteriler ve animasyonlar. Gemide kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği ve içecekler.• 20 saat hizmet veren açık büfe restoran. Karşılama partisi ve gala yemeği. Liman vergileri İstanbul’da 4 yıldızlı bir otelde tam pansiyon 1 gece konaklama Fiyata dahil olmayan hizmetler;

Seyahat sağlık sigortası.- Gemide ipuçları – Kara turları – Güzellik merkezi ve SPA- Kişisel giderler- Liman / Havaalanı ve Otel arası transfer Gidiş-dönüş uçak biletleri Kendi araçlarıyla gelen toplulukların araç park ücretleri .Aşağıdaki bağlantıdan gemi ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. MSC Poesia – MSC CruiseShip – CruiseLiner – MSC CruisesFleet Katılmak isteyen herhangi bir grup bir başvuru formu sunmalıdır.

Hab Editörü : Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika