Dolar : Alış : 32.3389 / Satış : 32.3971
Euro : Alış : 34.6487 / Satış : 34.7111
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Eğlence Dünyasında Bursa Geceleri

15 Ağustos 2023 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Foto Galeri»Eğlence Dünyasında Bursa Geceleri
Eğlence Dünyasında Bursa Geceleri

 

Bursa gecelerinde eğlence mekanları hafta sonu yine yoğundu. Eğlencenin doruğuna ulaşan Bursalılar, doyasıya eğlendi.

Bursa gecelerinde hafta sonu yine coşku yaşandı. Şey Pub, Laspoint Halam, Meze Özlüce, Levrek, ve Keyifli Bar‘da sahne alan sanatçılar, eğlence müdavimlerini unutulmaz bir gece yaşattı. Sabahın ilk ışıklarına kadar eğlencenin tadını doyasıya çıkardılar.

ŞEY PUB’DA YEŞİM ÇANKAL FIRTINASI Bu  hafta sonu Bursa’nın sevilen mekanlarından Şey Pub’da ise sahne alan ünlü dj Yeşim Çankal, çaldığı günümüzün sevilen bir birinden güzel şarkılarıyla Bursalıları coşturmasını bildi. Çalınan müziklere eşlik eden Bursalı eğlence müdavimleri gece geç saatlere kadar Çankal’ın performansı ile renkli görüntüler oluşturdu.

Bursa’nın gözde eğlence mekanlarından biri olan Last Point‘te bu hafta sonu sahne alan Safa Zakir, Bursalılara dolu dolu bir gece yaşattı. Safa Zakir‘in söylediği şarkılara gerek oturdukları yerlerden gerekse pistte eşlik eden Bursalı eğlence severler ise sabahın ilk ışıklarına kadar renkli görüntüler oluşturdular.

Bursa’nın sevilen mekanlarından Meze Özlüce’de sahne alan Esra Akman şarkıları ve sahne performansıyla sevenlerini adeta büyüledi. Renkli geçen gecede, Meze Özlüce’yi dolduran Bursalılar, Esra Akman‘ın şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşadı.

Bursa’nın gözde eğlence mekanlarından olan Keyifli Bar’da sahne alan Sezgin Can, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarıyla sevenlerine dolu dolu bir hafta sonu yaşattı. Birbirinden güzel şarkılarını müzik severlerle buluşturan  Sezgin Can, yaklaşık 2 saatlik sahne performansı ile günümüzün sevilen şarkılarını Keyifli Bar müdavimleri için seslendirdi. Can’ın tüm şarkılarına danslarıyla eşlik eden Bursalı eğlence müdavimleri renkli görüntüler oluşturdu.


Özlüce Levrek’te sevenleriyle buluşan Didem Çetinkaya, ise seslendirdiği bir birinden güzel şarkılarıyla Bursalıları coşturmasını bildi. Didem Çetinkaya’nın şarkılarına eşlik eden Bursalılar hafta sonu neşe içinde geçirdi.. Gerek oturdukları yerlerden gerekse masa kenarlarında sanatçıya eşlik eden Bursalılar gece geç saatlere kadar eğlence dolu bir gece yaşadı. Bursalı eğlence müdavimleri muhteşem bir hafta sonu ile geceyi bitirdi..Haber; Cem Bayram SEÇEN


Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika