Dolar : Alış : 32.5000 / Satış : 32.5586
Euro : Alış : 34.6207 / Satış : 34.6830
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3256 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Eker Meydan Avm’den Pandemiye Karşı Kalkan

29 Haziran 2021 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Ekonomi»Eker Meydan Avm’den Pandemiye Karşı Kalkan
Eker Meydan Avm’den Pandemiye Karşı Kalkan

Tüm dünyayı kasıp kavuran Covid 19 pandemisinin ortaya çıktığı tarihten itibaren dünya genelinde tüm insanlığa olumsuz etkileri devam etmekte. Dünya ekonomisi üzerindeki yıkıcı etkileri bir yana küçük ve orta ölçekli birçok işletme belki de tarihlerinin en zor zamanlarını yaşamakta. Kısıtlı ekonomilerde gerekli desteği yeterince alamayan işletme sahipleri ise kendilerine yeni çıkış yolları arıyor. Tüm bu olumsuz göstergelerle birlikte ise içimizi bir nebze rahatlatacak örnek uygulamalarla da karşılaşıyoruz.

Bu örneklerden biri de Bursa’nın Nilüfer ilçesinde yer alan Eker Meydan AVM de yaşanmakta. AVM yönetimi pandeminin başından itibaren süratle gerekli önlemlerini almış ve kiracısı olan işletmelerin mağduriyetlerine karşı kendilerine her türlü desteği, yardımı ve anlayışı esirgememiştir.

Covid 19 illetinin yıkıcı etkilerinden kiracılarını maksimumdüzeyde korumayı hedeflemiş ve içerisinde yer alan işletmeleri boğmak yerine ‘yaşatmayı’ tercih etmiştir.

Konuyla ilgili görüştüğümüz Başrol Kafe ve Plus Davetin yöneticileri bu zor zamanlarda başta Eker Meydan koordinatörü Ece Eker ve Eker Meydan AVM yönetiminin kendilerine karşı göstermiş olduğu anlayış ve yardımlardan dolayı teşekkürlerini iletmiş ve yaşanan bu sıkıntıları minimum zararla atlattıklarını ifade etmişlerdir.

Bizler de Eker A.Ş şirketinin bu hassasiyetinden dolayı kendilerini tebrik ediyoruz ve örnek olmasını diliyoruz. Unutmayın iyi şeyler bulaşıcıdır ..

Hab: Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika