Dolar : Alış : 32.2854 / Satış : 32.3436
Euro : Alış : 34.8023 / Satış : 34.8650
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3248 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

EYFEST Podyum Park’ta start aldı

29 Nisan 2022 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Ekonomi»EYFEST Podyum Park’ta start aldı
EYFEST Podyum Park’ta start aldı

Düzenlediği alışveriş festivalleriyle büyük ilgi gören Esra Yalçın Marka İletişim, bu kez Büyük Bayram Festivali etkinliği ile Bursalılarla buluşturuyor. Tasarımdan kozmetiğe, farklı lezzetlerden aksesuarlara, giyimden lezzetli ürünlere kadar uzanan geniş bir yelpazede, birbirinden değerli girişimci markaları PODYUM Park’ta buluşturan EYFEST Podyum Park’ta start aldı . Her etkinliği, sosyal sorumlulukla birleştiren EYFEST, 2022 yılında bu kez ‘’ONKODAY’’ (Uludağ Onkoloji Danışma Derneği) için 29-30 Nisan, 1 Mayıs 2022 tarihlerinde Büyük Bayram Festivali Alışveriş Etkinliği gerçekleştiriyor.

Ana sponsor ‘’DIALOG TÜRKİYE’’, araç sponsor ‘’NESKAR OTOMOTİV’’, altın sponsor ‘’KAPLAN OKULLARI’’, gümüş sponsorun ise ‘’KULA YAĞ’’ olduğu ve ses getirecek Alışveriş Festivali şimdiden defterinize not alın.

Yoğun müşteri trafiği ile bölgenin en çok ilgi gören yaşam ve eğlence merkezi PODYUM Park’ta olacakları için heyecanlı olduklarını belirten Esra Yalçın, “Birbirinden güzel, değişik ve kaliteli markaları bir araya getirmekten gurur duyuyoruz. Bizlerle buluşmak, eğlenmek ve doyasıya alışveriş yapmak isteyen herkesi bekliyoruz” dedi. Haber ;Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika