Dolar : Alış : 32.2596 / Satış : 32.3177
Euro : Alış : 34.8189 / Satış : 34.8816
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3248 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Foça Yeryüzü Pazarında Çevreci Uygulama

14 Haziran 2018 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Foça Yeryüzü Pazarında Çevreci Uygulama
Foça Yeryüzü Pazarında Çevreci  Uygulama

 

CHP.li Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, ‘Foça Yeryüzü Pazarı’nı ziyaret etti…Slow Food Foça Zeytindalı ‘Foça Yeryüzü Pazarı’nda, çevre kirliliğinin önlenmesine katkı sağlamak amacıyla Kese Kağıtları kullanılmaya başlandı. Foça Belediyesi ve Slow Food Foça Zeytindalı Birliği işbirliği ile geliştirilen uygulamanın, tüm ilçeye yayılması hedefleniyor.

 

 

CHP.li Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, uygulamanın yapıldı Foça Yeryüzü Pazarı’nı ziyaret ederek, üreticilerle sohbet etti. Belediye Başkanı Demirağ; Gelecek nesillere daha yaşanır ve temiz bir çevre bırakmak için; kese kağıdı ve file kullanma alışkanlığının yeniden hayata geçmesi gerekiyor. Foça Yeryüzü Pazarı üreticilerimiz, artık ürünlerini kese kağıtlarına koyarak satacaklar. Kese Kağıtlarını, Foça Belediyesi Engelsiz Kafe’de özel kardeşlerimiz yapacaklar.

Hem çevreye katkı sağlayacağız, hem de bir nebze olsa özel kardeşlerimizin ekonomik durumuna katkı sağlamış olacağız. Önümüzdeki günlerde Foça Yeryüzü Pazarı’nda, Slow Food Foça Zeytindalı logolu bez torba satışı da yapılacak’’dedi.

BÜLENT ÖZGEN-HABER MERKEZİ

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika