Dolar : Alış : 32.1650 / Satış : 32.2229
Euro : Alış : 34.8285 / Satış : 34.8912
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3248 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Fransa’nın başkenti Paris’te patlama büyük panik 20 yaralı

12 Ocak 2019 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Fransa’nın başkenti Paris’te patlama büyük panik 20 yaralı
Fransa’nın başkenti Paris’te patlama büyük panik 20 yaralı

Fransa’dan gelen son dakika haberine göre Fransa’nın başkenti Paris’te patlama meydana geldi. Sosyal medyaya düşen fotoğraflar patlamanın şiddetini gözler önüne sererken, çok sayıda yaralının olduğu belirtiliyor. Öte yandan patlamanın Rue de Trévise bölgesindeki bir fırındaki gaz sızıntısından kaynaklandığı belirtilirken, gaz kaçağının sürdüğü ve bu nedenle ikinci bir patlama riskinin bulunduğu bildirildi.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı 640xauto.jpg

Fransa’danın başkenti Paris patlama haberiyle sarsıldı. Şehrin Rue de Trévise bölgesindeki bir fırının bulunduğu binada kuvvetli bir patlama meydana geldi. Görgü tanıkları patlamanın ardından tüm binanın alev aldığını belirtiyor. Öte yandan alevlerin yakınlardaki sokaklara da sıçradığı görülüyor.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı 10185637-700x400.jpg

20 KİŞİ YARALANDIŞiddetli patlama sonrası polis geniş güvenlik önlemleri alırken, ilk belirlemelere göre patlamada 20 kişi yaralandı. Patlamanın ardından sosyal medyada fotoğraflar paylaşılırken, patlamanın nedeninin gaz sızıntısı olduğu belirtildi. Polis, bölgeye gidilmemesi uyarısında bulunurken gaz kaçağının sürdüğü ve bu nedenle ikinci bir patlama riskinin bulunduğu bildirildi. 

SARI YELEKLİLER SOKAKLARA ÇIKACAKTI Öte yandan günlerdir eylemlerini sürdüren ‘Sarı Yelekliler’in bugün de Fransa’da sokaklara çıkması bekleniyordu.                                     Hab: Cem Bayram SEÇEN 

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika