Dolar : Alış : 32.2596 / Satış : 32.3177
Euro : Alış : 34.8189 / Satış : 34.8816
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3248 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Genç girişimci Murat Alp Zafer’e hareket getirdi

29 Nisan 2022 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Ekonomi»Genç girişimci Murat Alp Zafer’e hareket getirdi
Genç girişimci Murat Alp  Zafer’e hareket getirdi

Genç işletmeci Murat Alp, yaşadığı mahalleye hareketlilik katmak adına örnek teşkil eden bir girişimde bulundu. Açtığı dondurma dükkanının duvarlarına çizdirdiği resimlerle gençlerin dikkatini çeken Alp, “Roma Dondurmacısı olarak hem göze hem de mideye hitap ediyoruz. Oldukça iddialıyız” dedi. Bursa’nın eski yerleşim yerlerinden biri olan Zafer Mahallesi, açılan yeni kafe ve restoranlarla hareketlilik yakalamış durumda. Namık Kemal Caddesi’nde açılışı gerçekleştirilen Roma Dondurmacısı, müşterilerine sunduğu 18 dondurma çeşidi ve güler yüzlü hizmetle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Açılır açılmaz Bursa’nın lezzet markaları arasına giren işletme, özellikle gençliğe hitap eden iç dekorasyonu, hijyenik ortamı ve sunduğu ürün yelpazesiyle daha çok konuşulacak gibi. Yaşadıkları bölgeye renk getirmek adına harekete geçtiklerini ifade eden işletme sahibi Murat Alp, “İstiyoruz ki Zafer Mahallesi’ne de şehrin dört bir yanından insanlar akın akın gelsin. Bugün FSM ve Özlüce’de yakalanan enerjinin nedeni tartışmasız ki yeme içme sektörüdür. Biz Zafer için gencecik bir adım attık ve üstlendiğimiz bu öncü duruş nice kişiye örnek olacaktır.

Mekanımızın duvar resimleriyle süslenmiş olması özellikle gençlerin dikkatini çekti. Daha ilk günlerden ailelerin de ilk tercihi olduk gibi. Dondurmamızın lezzetini duyan vatandaşlarımızın, Bursa’nın farklı farklı noktalarından gelip misafirimiz olması ise işimizi ne kadar özenle yaptığımızın göstergesidir. Roma Dondurmacısı olarak hem göze hem de mideye hitap ediyoruz. İddialıyız” ifadelerini kullandı. Haber Editörü..Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika