Dolar : Alış : 32.1650 / Satış : 32.2229
Euro : Alış : 34.8285 / Satış : 34.8912
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3248 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA
Adres : -
Telefon : -
Faks : -
E-Posta : -
Websitesi : -
Üyelik Tarihi : 24 Ocak 2021

Genç işadamı fırsatçılara karşı uyardı

Gayrimenkul sektörünün genç girişimcisi, Naive Clean Group Brokerı Yiğitcan Öztürk, konut satışlarının pandemi sürecinden olumsuz etkilendiğini ifade etti. “Tüm dünyada etkisini gösteren ve Mart 2020’de ülkemize de uğrayan Covid-19 salgını tartışmasız her sektörde ciddi sıkıntılara yol açtı” diyen Öztürk, “Pandemi döneminde, özellikle içinde bulunduğumuz gayrimenkul sektöründe ciddi durgunluklar meydana geldi. Faizlerin yükselmesiyle kiralama ve satışlarda, piyasada tabiri caizse yaprak kıpırdamıyordu. Belli bir süre böyle devam ettikten sonra, 2020’nin Mayıs ayında biraz hayatın normalleşmeye dönmesi ve devletimizin faizleri düşürmesiyle beraber tekrardan piyasa canlandı.

Biz Naive Clean Group olarak Mayıs-Ekim ayları arasında başarılı işlere imza atarak, yüksek cirolarla bu 4 ayı çok güzel geçirdik. Kasım 2020 gibi tekrardan etkisini gösteren salgının ikinci dalgası ve faizlerin yeniden yükselmesi gayrimenkul sektörünü sıkıntıya sokmuş oldu. Gayrimenkul sektörünü değerlendiren TV yorumcularına dikkat ettiğimde, özellikle bu senenin Mart ayından itibaren bizim sektörümüzün şahlanacağını söylemekteler. Faydalı söylemler elbette bizim için yeni umutlar doğurmakta ve biz de şirket olarak hedeflerimize odaklanmış durumdayız” ifadelerini kullandı.

ARAŞTIRMADAN EV ALMAYIN
Vatandaşların araştırma yapmadan ev almaması gerektiğinin altını çizen Öztürk, “Her sektörde olduğu gibi bizim sektörde de illa ki işini layığıyla yapmayan oluyordur. Konutların üstüne çok fazla para koyup satmak bizim hiç tasvip etmediğimiz bir olay. Müşterilerimize her zaman söylüyoruz, işten daha önce önemli olan bir şey var; dürüstlük ve insan kazanmak… Zaten Naive Clean Group’u zirveye taşıyan da budur. Bana bu mesleği şirketin kurucusu olan, amcam Sedat Öztürk öğretti ve onun da söylediği bir söz vardır kulağıma küpe yaptığım: ‘Para biriktirme hiçbir zaman, insan biriktir.’ Vatandaşlarımızın Naive Clean Group’a güveni neden olmasın ki? Ev sahibi olmak isteyenlerin irtibata geçtikleri şirketleri araştırmalarını öneriyorum. Bizler gibi mesleğini onurlu şekilde yürütenler olduğu gibi, yanlış insanlar da vardır” değerlendirmesini yaptı.

BİZ İŞİMİZİ DOĞRU YAPIYORUZ
Naive Clean Group olarak işlerini dürüstçe yaptıklarını dile getiren genç işadamı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Müşterilerimize doğru rakamlı gayrimenkulleri sunmak başlıca şirket prensiplerimizdendir. Çalışanlarımıza her zaman, tatlı dilli ve güler yüzlü olmalarını söylüyoruz. Biz para kazanmadan önce, gönülleri kazanmak adına yola çıkmış insanlarız sonuçta. Siz işinizi helal yollardan yaptığınız takdirde müşteri zaten sizi tercih edecektir.

Değerli müşterilerimiz bizleri tercih ettiğinde elbette onların bütçesine uygun daire, villa, arazi sunumlarımızı yapıyoruz. Müşteriyi analiz etmek çok önemli bizim sektörümüzde; örnek veriyorum; bütçesi 2 milyonken, onlara 3 milyona gayrimenkul var diyemeyiz. Özellikle daire sahibi fazla rakam istiyorsa, güncel rakamları araştırıp sunumumuzu eksiksiz yapıyoruz. Kendileri bize artı gözle baktıkları için de güveni sağlıyoruz. Bu sektörde inanın güven çok önemli ve giydiğiniz ceketten tutun da saatinizden ayakkabınıza kadar hepsi bu mesleğin mihenk taşıdır. Dış görünüşümüze verdiğimiz değer de işimize ve müşterilerimize duyduğumuz sonsuz saygıdan dolayıdır.” Hab : Cem Bayram SEÇEN

Firma Fotoğraf Galerisi

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika