Dolar : Alış : 32.2596 / Satış : 32.3177
Euro : Alış : 34.8189 / Satış : 34.8816
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3248 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Gence inananlar olarak biz devletimizin ve Cumhurbaşkanımızın silahlı askerleriyiz Başkomutan’ın emrine hazırız

16 Temmuz 2021 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Gence inananlar olarak biz devletimizin ve Cumhurbaşkanımızın silahlı askerleriyiz Başkomutan’ın emrine hazırız
Gence inananlar olarak biz devletimizin ve Cumhurbaşkanımızın silahlı askerleriyiz Başkomutan’ın emrine hazırız

İmamzadeh tapınağının imamı Hacı Tahir Abbasov Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’e itirafta bulundu. Karabağ savaşında devlet ve ulusa desteklerini ifade eden Gence’den dindar kişiler de desteklerini gönderdi.
“Tanrı adına, En Yüce, En Merhametli.

Sayın Başkan! Gence’de yaşayan inananlar, Ermenistan’ın Azerbaycan’a karşı kışkırtma ve saldırganlık eylemini kınıyoruz, Başkomutan olarak kararlı tutumunuzu destekliyoruz ve Tovuz bölgesindeki cesaretlerinden dolayı siz de dahil tüm memur ve askerlere teşekkür ediyoruz. İyi şanslar. Topçu ateşinin önlenmesi sırasında öldürülen ve Ermeni silahlı kuvvetlerinin saldırılarına teşebbüs eden askerlerimize Tanrı’nın rahmetini övüyor, sevdiklerine başsağlığı diliyor ve “Yaşasın Vatan!” diyoruz.

Sayın Yüce Başkomutan!
Gence’deki kutsal İmamzadeh tapınağına inananlar adına, anavatanınız için her çağrıya hazır olduğumuzu ve Azerbaycan’ın toprak bütünlüğünün restorasyonu için savaşmaya ve Anavatanımızın Başkomutanı tarafından büyük bir kahramanlık göstermeye hazır olduğumuzu beyan ederiz.
İnananlar da dahil olmak üzere eski Gence’nin tüm vatansever çocukları bugün Azerbaycan’da sizinle. Her birimiz Anavatanı savunmaya, işgal altındaki topraklarımızın kurtuluşu için en ağır askeri operasyonlara katılmaya, düşmanı yenmeye ve hatta Anavatanımızın savunulması ve işgal altındaki Karabağ’ın kurtuluşu için şehit olmaya hazırız.15 Temmuz günü de Türkiye^ye gelerek maddi ve manevi desteklerimizi Türkiye Cumhuriyetine sağladık bu konudan dolayı çok mutluyuz.

Vatan yolunda Şehit olmak bizim için en yüksek noktadır. Şehitliğini Büyük Peygamberimiz, Hz. Ali, Hz. Hamza ve Hz. Hüseyin’in kutsal işlerinden öğrendik. Sevgili Başkan! Gence ve halkı Azerbaycan tarihinde önemli bir yere sahiptir. Javad Han’ın çocukları olarak Gence halkı, geçen yüzyılın 20 ve 88’leri de dahil olmak üzere farklı tarih dönemlerinde Azerbaycan için büyük bir kahramanlık gösterdi ve Anavatan için birçok şehit verdi.
Anavatanımız, Milletimiz ve Devletimiz uğruna işgalinizdeki topraklarımızı kurtarmaya hazır olduğumuzu bir kez daha beyan ediyoruz.
Devletliğimiz ve ulusal güvenliğimizle ilgili her olumsuz durumu kınadığımızı ve kınadığımızı söylemek istiyoruz. Kendi açımızdan, göğsümüzü iç provokasyonlara karşı korumak için her zaman hazır ve gururluyuz. Gence inananlar olarak biz devletimizin ve Cumhurbaşkanımızın silahlı askerleriyiz, Başkomutan’ın emrine hazırız! ”

Özel Haber: Cem Bayram SEÇEN

İmamzadeh tapınağının imamı Hacı Tahir Abbasov’un 15 Temmuz kalkışma günü Türkiye Cumhuriyetine destek konuşması …

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika