Dolar : Alış : 32.2596 / Satış : 32.3177
Euro : Alış : 34.8189 / Satış : 34.8816
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3248 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Gheorghe Hagi; gün gelecek Türkiye’ye döneceğim”

11 Mayıs 2016 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Spor»Gheorghe Hagi; gün gelecek Türkiye’ye döneceğim”
Gheorghe Hagi; gün gelecek Türkiye’ye döneceğim”

gheorghe-hagi-bir-gun-gelecek-turkiye-ye-done-8426640_x_o

Hagi: ‘Bir gün gelecek kesin döneceğim’ Galatasaray’ın efsane ismi Gheorghe Hagi, “Benim gönlüm her zaman burada, inanıyorum ki bir gün gelecek kesin döneceğim” dedi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş.’nin, Sinan Erdem Spor Salonu’nda Darülaceze yararına düzenlediği, Türk ve dünya futbol yıldızlarını buluşturan organizasyon sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Galatasaray’ın efsane ismi Gheorghe Hagi, “Güzel bir kulübü sıfırdan inşa ettim. Şu anda birinci ligde oynuyor. Romanya’nın en güzel futbolunu sergiliyor. Çok güzel akademimiz var. Ama inanıyorum ki bir gün gelecek Türkiye’ye döneceğim” dedi.

1498036

“ŞU ANA KADAR KİMSEYLE GÖRÜŞMEDİM”

Galatasaray ile tekrar teknik direktörlük için adının geçtiğinin sorulması üzerine ise Hagi, “Bana bağlı bir şey değil. Her zaman spekülasyonlar yapılıyor. Şu ana kadar kimseyle görüşmedim. İleride ne olacağını hep birlikte göreceğiz” ifadelerini kullandı.

47432cd3dea5fa6a26fb

“TÜRKİYE’DE SPORA BÜYÜK YATIRIMLAR YAPILIYOR”

Türkiye’de sporun gelişimi için büyük yatırımlar yapıldığının altını çizen efsane oyuncu, “Şu anda Türk milli takımı Avrupa Şampiyonası’na gidiyor, gurur duyulacak bir şey. Bu bir heyecan olacaktır. Bunun dışında daha fazla çalışmak gerekir. Avrupa’ya yönelik projeler yapılması lazım. Bütün takımların Avrupa’da daha başarılı olması gerekiyor. Ligi çok yakından takip etmedim ama futbola büyük yatırımlar yapıldığını biliyorum. Statlar yapılıyor. Özellikle spora büyük yatırımlar yapılan bir ülke, futbol ve basketbol ne olursa olsun tebrik ediyorum. Maalesef Romanya’da böyle şeyler yapılmıyor” açıklamasında bulundu.

auto-hagi-bir-gun-gelecek-kesin-donecegim-8426590_x_o

“FUTBOL OYNAMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Gecede ortaya koyduğu performansla Galatasaray’daki geçmişini hatırlatan efsane oyuncu, “Üzgündüm, iki hafta önce arka adalemden sakatlandım. Sakatlık geçirmeseydim bütün maçı oynardım. Bu akşam buraya kadar gelen taraftarlara teşekkür ediyorum. Biz tabii ki belli yaşa geldik ama futbol oynamaya devam ediyoruz, seviyoruz. Kalite kalıyor zaten” diye konuştu.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika