Dolar : Alış : 32.4742 / Satış : 32.5327
Euro : Alış : 34.7084 / Satış : 34.7710
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3256 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Gölyazı böyle set görmedi! Klip çekimine yoğun ilgi

25 Şubat 2022 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Gölyazı böyle set görmedi! Klip çekimine yoğun ilgi
Gölyazı böyle set görmedi! Klip çekimine yoğun ilgi

Son dönemlerin gözde ses sanatçılarından biri olan Emre Yokuş’un Bursa’da çektiği klip büyük ses getirdi. Klip için kurulan setin film setlerini aratmıyor olması ise vatandaşların çekim bölgesinde yoğunluk oluşturmasına neden oldu. Yokuş’un ‘Canın Sağolsun’ isimli şarkısına çekilen klip, 27 Şubat 2022 Pazar günü yayına girecek.

Müzik piyasasının gelecek vadeden ses sanatçılarından Emre Yokuş, ‘Canın Sağolsun’ isimli şarkısının klibini Bursa’da çekti. Trilye ve Gölyazı’da çekimleri gerçekleştirilen klibin seti ise film setlerini aratmadı. İzmir’de sanat yaşamını sürdüren Yokuş, klip çalışması için Bursa’yı seçme sebebini ise şöyle açıkladı: “Klibimi Bursa gibi güzel bir şehirde çekmek istedim. Özellikle Uluabat Gölü’yle bütünleşen Gölyazı ruhumu dinlendiren bir bölge. Klip çekimi sırasında vatandaşlarımızın ilgisi ise çok hoştu.”

Klip için kurulan seti gören vatandaşların, ‘Acaba film ya da dizi mi çekiliyor?’ sorusunu sorarak, çekim alanında yoğunluk oluşturması ise ilginç görüntülere sahne oldu. Telefonlarına sarılan meraklı insanların sanatçıyla sık sık selfie çektirmesi ise gözden kaçmayan detaylardandı. Ses sanatçılarını klip çekmeleri için Bursa’ya davet eden Emre Yokuş, “Bursa’da ön plana çıkmayı bekleyen o kadar çok tarihi ve doğal güzellik var ki! Hangi şehirde olursanız olun ama klip çekmek için bu kadim kenti tercih edin. Biz halkımızla varız ve onların aynası olarak türkülerimizi seslendiriyoruz. Sevenlerimin klibi keyifle izleyerek, şarkımın sözlerini yüreklerinde hissedeceklerine eminim” değerlendirmesinde bulundu. Klip yayını, 27 Şubat 2022 / Pazar günü saat 21.00’da sanatçının resmi YouTube kanalından gerçekleştirilecek. Haber ; Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika