Dolar : Alış : 32.2448 / Satış : 32.3029
Euro : Alış : 35.1355 / Satış : 35.1988
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3242 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

GS Taçspor’dan Florya ziyareti

07 Aralık 2022 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»GS Taçspor’dan Florya ziyareti
GS Taçspor’dan Florya ziyareti

Ataşehir ilçesini başarı ile Süper Amatör Ligde temsil eden Galatasaray Taçspor, kurduğu altyapısı ve Futbol okulu ile geleceğin yıldızlarını yetiştirmeyi hedefliyor. 1947 yılında kurulan ve Türk futboluna bir çok yıldız sporcu yetiştiren Galatasaray Taçspor Altyapısı U12 ve U16 takımları ile birlikte geçtiğimiz günlerde Florya Metin Oktay tesislerine giderek Galatasaray A Takımını ziyaret ettiler. Galatasaray Taçspor’un Florya ziyaretine Galatasaray Taçspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol Şubesi Sorumlusu Selçuk Azeri, Galatasaray Taçspor Altyapılar Teknik Sorumlusu Ersin Atasoy, Galatasaray Taçspor Altyapı Sorumlusu Ender Sevindik ve Galatasaray Taçspor Altyapı Antrenörlerinden Uğurcan Taylan katıldılar. Devre arası hazırlıklarına günde çift idmanla devam eden Galatasaray A Takımı Taçspor Altyapısı ve futbol okullarına giden geleceğin futbolcularını misafir etti. Galatasaray A Takım Teknik Direktörü Okan Buruk minik futbolcular ile tek tek ilgilenerek hoş geldiniz dedi. A takımın Antrenmanını izleyen Galatasaray Taçspor’lu futbolcular idman bitiminde hayranı olduğu futbolcularla bol bol resim çektirerek sohbet etme fırsatını buldular.

Azeri : Altyapımızın hayallerini gerçekleştiriyoruz

Ziyaret ve Futbol okulunun projeleri hakkında bilgiler veren Galatasaray Taçspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol Şubesi Sorumlusu Selçuk Azeri “ Sporu yaşam biçimi haline getirerek mutlu, kendine güvenen çocukların yetişmesini sağlayan Galatasaray Taçspor Altyapısı olarak Galatasaray A Takımımızın antrenmanını ziyaret ettik. Son derece faydalı olan bu ziyarette sporcularımızın mutluluğu yüzlerinden okunması bizleri çok mutlu etti. Bizler Galatasaray Taçspor Futbol Akademisi olarak altyapıya büyük önem veriyoruz. Akademisyen hocalarımızdan aldıkları eğitimlerle gelişimine katkıda bulunan sporcularımız liglerde oynayarak kendilerini ve yeteneklerini gösterme fırsatını buluyorlar.

Galatasaray Altyapısına futbolcu yetiştiriyoruz

U11 Liginden başlayarak 7 branşta altyapı liglerine katılıyoruz. Futbol okullarımızdaki yetenekli çocukları tespit ediyoruz ve bu yetenekleri yarışmacı takımlarımızın hizmetine sunarak, başarılı olan ve kendini gösteren yetenekli oyuncularımıza Galatasaray kapılarını açıyoruz.

Yeteneğine güvenenleri tesislerimize bekliyoruz

Bölgenin en büyük ve en saygın futbol akademisi olmayı hedefleyen Galatasaray Taçspor, Ataşehir ilçesinde Galatasaray bünyesinde hizmet vermeye devam ediyor. Çevremizde kendisine ve yeteneğine güvenen tüm futbolcu adaylarını Ataşehir’de bulunan Taçspor Tesislerine bekliyoruz “ dedi.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika