Dolar : Alış : 32.5096 / Satış : 32.5682
Euro : Alış : 34.6254 / Satış : 34.6878
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3251 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

GÜL YAPRAKLARININ MUCİZEVİ DOKUNUŞU

07 Ocak 2019 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Ekonomi»GÜL YAPRAKLARININ MUCİZEVİ DOKUNUŞU
GÜL YAPRAKLARININ MUCİZEVİ DOKUNUŞU

Her zaman ilhamını doğada bulan ve bu ilhamı inovasyonla birleştiren NUXE, tabiatın mucizesini Pétales de Rose (Gül Yaprağı) serisine taşıyor. Hassas ciltlere özel tasarlanmış formülü sayesinde cildin temizleme ihtiyacını gideren Pétales de Rose serisi güçlendirici, yumuşatıcı ve yatıştırıcı etkisiyle cildi arındırarak yeniliyor.

Hassas ciltlere %100 uygun olarak tasarlanan Pétales de Rose temizleme serisinin temel içeriği olan nadide Rose Damascena gülü, özünde bulunan alantoin ile cildi yatıştırırken, içeriğindeki bitkisel gliserin cildin ihtiyaç duyduğu nemi sağlıyor.

Cildi yenileme özelliği de bulunan Pétales de Rose temizleme serisinde her cilt temizleme alışkanlığına hitap eden 8 farklı ürün bulunuyor: Makyaj temizleme suyu ve sütü, hassas tonik losyon, temizleme jeli ve köpüğü, hassas peeling, temizleme yağı ve hassas maske.

NAZİK BİR TEMİZLEME DENEYİMİ

Pétales de Rose serisinin Gül Yaprağı Temizleme Köpüğü, sabun içermeyen formülü sayesinde yüzünüzü nazikçe arındırır. Yoğun ve kremsi köpük dokusu sayesinde cildinizde temiz, taze ve arınmış bir his bırakır. Sabah ve/veya akşam nemli yüze masaj yapılarak uygulanan Gül Yaprağı Temizleme Köpüğü, içeriğindeki gül yaprağı özleriyle doğal bir hassas temizleme deneyimi sağlar.

Haftada ihtiyacınıza göre bir veya iki sefer uygulayacağınız Gül Yaprağı Hassas Yüz Peelingi ise cildinizi nazikçe ölü hücrelerden arındırır, cildinize yumuşaklık ve ışıltı katar.

Gül yapraklarindan üretilen Gül Yaprağı Makyaj Temizleme Yağı ise yüzünüzü ve gözlerinizi ve suya dayanıklı makyaj dahil yüzünüzdeki tüm makyajı nazikçe temizler.

Cildi kurutmaz, ferahlatır, rahatlatır ve ciltte yağ tabakası oluşturmaz.

DERİNLEMESİNE CİLT BAKIMI

Gül Yaprağı Hassas Arındırıcı Maske, her cilt tipine uygulanabilme özelliğiyle cilt bakımınızı tamamlar. İçeriğinde yer alan pirinç pudrası, biberiye özü, kanolin ve gül yaprağı özleriyle cildi nazikçe temizleyen, arındıran ve gözenekleri sıkıştıran Hassas Arındırıcı Maskeyi yüzünüze ve boynunuza uyguladıktan sonra 5-10 dakika bekleyin ve suyla durulayın. Daha canlı, daha pürüzsüz ve temiz bir görünümün tadını çıkarın. Kuru ve çok kuru ciltler haftada bir kez, karma ve yağlı ciltler ise haftada bir ya da iki kez uygulayabilir. Hassas ciltler için özel olarak geliştirilmiş alerjensiz parfümü ile de benzersiz bir kullanım keyfi sağlayan maske, paraben içermez.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika