Dolar : Alış : 32.2854 / Satış : 32.3436
Euro : Alış : 34.8023 / Satış : 34.8650
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3248 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Hain Terör Örgütünden Türkiye’ye Komik Tehdit

08 Ağustos 2016 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Hain Terör Örgütünden Türkiye’ye Komik Tehdit
Hain Terör Örgütünden  Türkiye’ye Komik Tehdit

45852

KCK Yürütme Konseyi Eş Başkanı Cemil Bayık, taktik değişikliğine gidildiğini belirterek, bundan böyle ‘savaş’ın metropollerde yürütüleceğini söyledi. ANF’ye konuşan Bayık, yeni bir aşamaya gelindiğini savunarak, “Artık savaş dağ, ova, şehir demeden her tarafta yürütülecektir. Metropollerde yürütülecektir, yürütülmektedir. Artık eskisi gibi savaşın dağla sınırlandırılması söz konusu değildir” dedi. Şehirlerdeki savaşın daha ileri boyuta ilerleyeceğini belirten Bayık, polisleri hedef aldı: “Şehirlerde polisler eskisi gibi rahat yaşayamayacaklardır.

turkiye-harita-bayrak

Yine şehirlerde savaş güçleriyle ilişkili olan güçler artık buralarda rahat yaşayamayacaklardır.” ‘Darbeciler savaş ortamında örgütlendi’ Darbe girişiminden önce darbeci askerlere her türlüğü desteğin verildiğini hatırlatan Bayık, PKK ve TSK arasındaki çatışmaların darbeye zemin hazırlandığını savundu: “Bu darbecilerin bu kadar rahat örgütlenmesi, darbe hazırlığı yapması bu savaş ortamında oldu. Bu savaş ortamında onların dokunulmazlığı vardı. Onlara kimse dokunmadı. Onlar da bu dokunulmazlığı kullanarak kendilerini örgütlemişlerdir. Saray Kürtleri ezmek için bu kesimleri kullanmıştır ve bunlar da sonradan kendini bu ortamda örgütleyip darbe yapmışlardır.” ‘Ankara katliamından önce ateşkes ilan edecektik’ Bayık, Ankara Gar Meydanı’ndaki mitinge IŞİD’in düzenlediği bombalı saldırıyla aynı gün ateşkes ilan edeceklerini de öne sürdü: “Tam ilan edeceğimiz gün, açıklayacağımız gün 10 Ekim’de Ankara katliamı oldu. Eylemsizlik kararımızın toplumda anlatılması, amaçlarının ortaya konulması, bunun ne anlama geldiğinin daha iyi kavratılması gerçekleşseydi, 10 Ekim Ankara katliamının ne için yapıldığının daha iyi anlaşılması sağlanabilirdi.” Cemil Bayık: Eskisi gibi savaşmıyoruz, ileride daha da belirginleşecek Karayılan HPG’ye çağrı yaptı: Artık şehir, dağ ve ova hepsi direniş alanıdır.

terorist-bayik-tan-alcak-tehdit--1455788353

PKK’lı Cemil Bayık’tan tehdit: Savaş artık metropollerde yürütülecek KCK Yürütme Konseyi Eşbaşkanı Cemil Bayık, taktik değişikliğine gidildiğini belirterek, bundan böyle ‘savaş’ın metropollerde yürütüleceğini söyledi. Bayık, bunun yeni bir aşama olduğunu savundu. ‘Artık şehirlerde devletin, polisin hakimiyetinin tam sağlandığı bir durumun olmayacağını’ öne süren Bayık, “Şehirlerde polisler eskisi gibi rahat yaşayamayacaklardır” tehdidi savurdu.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika