Dolar : Alış : 32.4551 / Satış : 32.5136
Euro : Alış : 34.6559 / Satış : 34.7183
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3251 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Hande Yener,”Turkcell Yıldızlı Geceler” konserlerinde hayranları ile buluştu

11 Ağustos 2016 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Hande Yener,”Turkcell Yıldızlı Geceler” konserlerinde hayranları ile buluştu
Hande Yener,”Turkcell Yıldızlı Geceler” konserlerinde hayranları ile buluştu

viva-5

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alan popçu Hande Yener’in elinde Türk bayrağıyla seslendirdiği ‘Memleketim’ şarkısına binlerce kişi eşlik etti.Organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği ‘Turkcell Yıldızlı Geceler’ kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alan Hande Yener, enerjik performansıyla coşkulu bir konsere imza attı.

pop-sarkicisi-hande-yener-konser-verdi-8686784_x_6671_o (1)

Sahne şovları, dansları ve kostümleriyle ses getiren Yener, şovu ve kostümüyle ilgili, “Ben bir savaşçıyım. Çok düşmanım var. Tıpkı ülkemiz gibi. O yüzden de biraz güçlü durayım istedim” yorumunu yaptı. Konser öncesi, izleyiciler için her koltuğa bir Türk bayrağı konuldu. “Hepsi Hit Vol. 1” isimli albümünü haziranda çıkaran şarkıcı, katılımın yüksek olduğu konserde, bu albümdeki şarkılara ağırlık verdi. Son albümün çıkış parçası olan “Mor” isimli şarkıyla konserin açılışını yapan sanatçı, “Emrine Amade”, “Deli Bile”, “Vah Vah” gibi yeni şarkılarının yanı sıra, eski albümlerinden parçalar da seslendirdi.

1280320_620x410

Hande Yener’e dansçıların da eşlik ettiği konseri izlemeye gelenler arasında Murat Dalkılıç, Ümit Sayın ve Yeşim Salkım Konseri Müjde Uzman, ve Gonca Vuslateri gibi ünlü isimler de izledi . Haziranda çıkardığı ‘Hepsi Hit Vol 1’ albümünden şarkıların yanı sıra klasikleşmiş parçalarını da seslendirdi. Açıkhava’yı dolduran beş bin seyirci, konser alanını bayraklarla donattı. Sahnede Hakan Akkaya imzalı 7 kostüm giyen Yener, Murat Dalkılıç’la ‘Görev’ şarkısında düet yaptı. Konser için iki ay prova yaptığını söyleyen şarkıcı, “Millet Bodrum’larda denize girerken biz evde koreografi çalışıyorduk” dedi.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika