Dolar : Alış : 32.5096 / Satış : 32.5682
Euro : Alış : 34.6254 / Satış : 34.6878
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3251 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Haydi BGU İle Tatile Çıkalım

07 Ağustos 2021 - kez okunmuş
Ana Sayfa » ÇEVRE»Haydi BGU İle Tatile Çıkalım
Haydi BGU İle Tatile Çıkalım

Sizler için hijyen kurallarını özenle hazırladık BGU ile tatiliniz güvende..!! BGU seyahat acentasını aramadan tatil planı yapmayın…Pandemi sonrası turlarımızı sizler için özenle hazırladık..Zorlu geçen stresli bir dönem sonrasında sizlerin güveliğinin yanı sıra sağlığını ve tüm tesislerde hijyen kontrolünü sağlayan destinasyonlarımızda sizlerin hizmetinizdeyiz…Sabah saat 07.30 da tuvaletten hareket.Gezi evraklarının kontrolünden sonra holün sınırını geçip mutfaktaki açık büfe kahvaltınızı alıyorsunuz.

Kahvaltı sonrası kahve eşliğinde salon gezisi. Geziniz süresince salonun enteresan yerlerini ziyaret ediyorsunuz. (Kanepe,koltuk ve masa) Saat 14.00 itibariyle mutfağa doğru hareket. Çorba,ana yemek ve tatlıdan oluşan yemeğinizi afiyetle yiyorsunuz.Ellerinizle hazırladığınız bol vitaminli İçeceklerle  bağışıklık sisteminizi güçlendiriyorsunuz. Öğle yemeğinizden sonra evin en güzel yeri olan balkon ziyaretiniz temiz havası ve güzel manzarası ile sizleri bekliyor.Akşam üzeri geç vakitte geri dönüş ve yatak odasına varışla beraber turunuzu sonlandırıyorsunuz.

Büyük Balkan Turu  Balkanların tüm güzelliklerine tanık olacağınız,unutamayacağınız bir kültür deneyimi olan ve BGU Tours misafirleri için özenle hazırladığı mükemmel programla yorulmayacağınız büyük balkan turumuz.

Küçük Balkan Turu Balkanların en güzel, en özel lokasyonlarına yapacağımız eğlenceli yolculuğumuzda bizlerle olacağınız için çok heyecanlıyız! Ukrayna Turu Kuzey’in Güney’inde, kendinizi Orta Çağ’da hissedeceğinizi, Beyaz Geceler’in en özel lokasyonu Ukrayna’da, BGU Tours ayrıcalığını tadın istiyoruz!

Siz değerli misafirleri için hizmet vermeyi, bir mutluluk sayan BGU Ailesi, size sadece bir telefon, bir mesaj ve bir mail kadar yakın. Fazla vakit kaybetmeyelim yerinizi hazırlayalım ! Tüm vize işlemleriniz itina ile hazırlanmaktadır.. Bizce rezervasyonun tam zamanı! Bursa Yenişehir havaalanından Bursa Muş-Trabzon-Erzurum Uçak seferleri başlamıştır..  Hab; Cem Bayram SEÇEN

Rezervasyonlarınız için bizi şimdi arayın! +90 0850 205 22 65

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika