Dolar : Alış : 32.3091 / Satış : 32.3673
Euro : Alış : 34.6230 / Satış : 34.6854
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Hem Profesyonel Fotoğrafçı Hem Muhteşem Ressam

15 Aralık 2023 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Foto Galeri»Hem Profesyonel Fotoğrafçı Hem Muhteşem Ressam
Hem Profesyonel Fotoğrafçı Hem Muhteşem Ressam

Atilla Boyoğlu Fotoğrafçılık sanatının usta isimlerinden Atilla Boyoğlu, aynı zamanda ressamlık yönüyle de dikkat çekiyor. Kendi dükkânında hem fotoğraflarını hem de resimlerini sergileyen Boyoğlu, bize bu iki sanat dalı arasındaki bağlantıyı ve ilham kaynaklarını Bakhabere.com için özel anlattı.

Atilla Boyoğlu, fotoğrafçılığa babasının yanında başladığını söyledi. İlkokul yıllarında okuldan kaçıp babasının dükkânına giden Boyoğlu, siyah beyaz fotoğrafları renklendirerek ressamlığa ilk adımını attığını belirtti. Okulu bırakıp fotoğrafçılık mesleğine ağırlık veren Boyoğlu, ressamlığı da hep amatörce sürdürdüğünü ifade etti.

Hayallerini Tabloya Yansıtıyor Boyoğlu, resimlerinde genellikle doğa manzaralarını tercih ettiğini, doğaya baktığında ilham geldiğini, hayallerini tabloya yansıttığını anlatıyor. Boyoğlu, resimlerinde insanların da doğadaki bakış açısını göstermeye çalıştığını açıkladı.

Boyoğlu, kendisini amatör bir ressam olarak tanımlasa da resimlerinin beğenildiğini, kendisine ressamlık bir eser olduğunun söylendiğini aktardı. Boyoğlu, ressamlığın sevgi ve aşkla yapılan bir iş olduğunu, işini sevdiği için başardığını dile getirdi…                                                                                    Haber ; Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika