Dolar : Alış : 32.4551 / Satış : 32.5136
Euro : Alış : 34.6559 / Satış : 34.7183
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3251 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Hızlı Pilotlar, İzmir Ülkü Yarış Pistinde Belli Olacak

12 Mart 2017 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Hızlı Pilotlar, İzmir Ülkü Yarış Pistinde Belli Olacak
Hızlı Pilotlar, İzmir Ülkü Yarış Pistinde Belli Olacak

 


Otomobil sporlarında, yılın en hızlı pilotunun belirleneceği Şampiyonlar Şampiyonası, İzmir’de yapılacak Otomobil sporlarında, yılın en hızlı pilotunun belirleneceği Şampiyonlar Şampiyonası, İzmir’de yapılacak. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’ndan (TOSFED) yapılan açıklamaya göre, farklı branşlardan sporcuların katılacağı şampiyona, 18-19 Mart tarihlerinde İzmir Ülkü Park Yarış Pisti’nde gerçekleştirilecek. Spor Toto, Opel Türkiye ve Petlas’ın katkılarıyla düzenlenen organizasyon, 18 Mart Cumartesi günü saat 10.00’da sıralama turlarıyla başlayacak. Volkicar yarış otomobilleri ile piste çıkacak sporcular arasından en hızlı 16 isim, 19 Mart Pazar günü elemelerde yarışmaya hak kazanacak.

Opel Corsa OPC yarış otomobilleri ile ikili eşleşmeler şeklinde koşulacak finaller sonunda 2016 Şampiyonlar Şampiyonu belirlenmiş olacak.  15 yıllık bir aranın ardından yeniden yapılacak organizasyon, farklı etkinliklerle renklenecek. Apexmasters drift pilotları Ali İnal, Abbas Çimen, Kemal Özhaseki, Özer Mollamehmetoğlu ve Volkan Arısoy, drift gösterileri ile pisti ısıtırken, Ukrayna’dan ünlü drift sporcusu Alexander Grinchuk da tribünleri coşturacak.

Birkan Polat’ın motosiklet akrobasi gösterileri ve Retro Rally Sergisi gibi etkinliklerin yanı sıra, İskender Atakan, Cem Hakko, Volkan Işık ve Serkan Yazıcı gibi eski şampiyon pilotlar piste çıkacak. Sezon açılışı niteliğindeki organizasyon, ücretsiz izlenebilecek ve izleyiciler arasından seçilecek talihliler drift otomobillerinin sağ koltuğuna geçerek bu heyecanı yaşama şansı bulacak.

 

 

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika