Dolar : Alış : 32.2596 / Satış : 32.3177
Euro : Alış : 34.8189 / Satış : 34.8816
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3248 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

İstanbul’da askeri helikopterimiz düştü 4 Askerimiz şehit oldu 1 askerimiz yaralı kurtuldu! 

26 Kasım 2018 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»İstanbul’da askeri helikopterimiz düştü 4 Askerimiz şehit oldu 1 askerimiz yaralı kurtuldu! 
İstanbul’da askeri helikopterimiz düştü 4 Askerimiz şehit oldu 1 askerimiz yaralı kurtuldu! 

İstanbul’daki Sancaktepe ilçesinde askeri helikopter düştü. Eğitim uçuşu için kalktığı öğrenilen asker helikopter henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı düştü. Sancaktepe’nın Topçular Caddesi Fırtına Sokak’taki 4 katlı binanın çatısına çarptıktan sonra sokağa düşen askeri helikopterden art arda acı haberler geldi.İstanbul’da askeri helikopterin düştüğü haberinin gelmesi üzerine bölgeye sağlık ekipleri ve güvenlik görevlileri sevk edildi.

Düşen helikopterde bulunan askerlerden 4’ü şehit olurken biri yaralı olarak kurtuldu. Yaralanan asker sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürüldü.İstanbul’un Sancaktepe ilçesinde askeri helikopterin düşmesi sonucu, 4 asker şehit olurken, bir asker yaralandı.

Helikopter binanın çatısına çarpıp,sokağa düştü .Alınan bilgiye göre, Sancaktepe’de Topçular Caddesi Fırtına Sokak’taki 4 katlı binanın çatısına çarpan askeri helikopter, sokağa düştü. Haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

4 Asker şehit oldu , 1 asker yaralı kurtuldu.Yaralı asker, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen ekiplerin çalışmaları sürüyor. Sokakta güvenlik şeridi oluşturan polis, vatandaşların olay yerine girişine izin vermiyor.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika