Dolar : Alış : 32.4527 / Satış : 32.5111
Euro : Alış : 34.8255 / Satış : 34.8882
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

İstanbul gece kulübü Reina’ya silahlı saldırı 35 kişi hayatını kaybetti, 40 yaralı

01 Ocak 2017 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»İstanbul gece kulübü Reina’ya silahlı saldırı 35 kişi hayatını kaybetti, 40 yaralı
İstanbul gece kulübü Reina’ya silahlı saldırı 35 kişi hayatını kaybetti, 40 yaralı

İstanbuıl Beşiktaş Ortaköy’de ünlü bir gece kulübü olan Reina’da silahlı saldırı gerçekleştiği öğrenildi. Silahlı saldırıyı gerçekleştiren şahsın olayın sonrasında gece kulübü Reina’nın içerisinde saklandığı öne sürüldü. Reina’da silahlı saldırı, Reina’da silahlı saldırı gerçekleşti .Yılbaşını kutlayanlara uzun namlulu silahla ateş açıldı. Saldırıda yaralılar olduğu belirtiliyor.

Saldırganın olayın ardından gece kulübünün içerisinde saklandığı iddia ediliyor.Ortaköy’de Reina’ya Yapılan Saldırı Sonrası Olay Yerine çok sayıda polis ve ambulans sevkedildi. Edinilen bilgiye göre, Ortaköy’de ünlü bir gece kulübü olan Reina’da yılbaşı eğlencesinin yaşandığı sırada silahlı saldırı gerçekleşti.

Uzun namlulu silahla gece kulübüne gelen bir saldırgan ateş açmaya başladı.Olayda yaralananların olduğu öğrenilirken, silahlı saldırganın da olayın ardından gece kulübünün tuvaletine saklandığı iddia ediliyor.

Gece kulübüne sevk edilen sağlık ekipleri yaralıları hastaneye taşırken, polis de bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı. Gece kulübünde gerginlik sürüyor. Saldırganların 2 kişi olduğu ve Noel Baba kılığında geldiği iddia ediliyor. Özel Harekat polisleri gece kulübünde aramalarını sürdürüyor. Saldırı sırasında denize atlayan vatandaşlar kurtarılmaya devam ediliyor.

İSTANBUL VALİSİ ŞAHİN: EN AZ 35 VATANDAŞIMIZ HAYATINI KAYBETTİ

İstanbul Valisi Vasip Şahin olay yerinde açıklamarda bulundu. Şahin yaptığı açıklamada; ” Saat 01.00 sırasında önce kapıda duran polis memurumuzu şehit ederek içerde vahşice acımasızca eğlenmek için gelmiş masum insanların üstüne kurşun yağdırarak olayı gerçekleştirmişlerdir. Bu bir terör saldırısıdır. Saldırıyı bir terörist gerçekleştirdi. 35 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. En az 40 yaralımız var. Detaylı araştırmalar sürüyor. Detaylı açıklamalar paylaşılacaktır.”

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika