Dolar : Alış : 32.5000 / Satış : 32.5586
Euro : Alış : 34.6207 / Satış : 34.6830
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3256 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

İzmir’de 180.Yıl Doğa Yürüyüşü Gerçekleştirildi

05 Mayıs 2019 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»İzmir’de 180.Yıl Doğa Yürüyüşü Gerçekleştirildi
İzmir’de 180.Yıl Doğa Yürüyüşü Gerçekleştirildi

Orman GenelMüdürlüğü’nün kuruluşunun 180.Yılının kutlandığı 2019 Yılı etkinlikleri kapsamındaİzmirOrman Bölge Müdürlüğü ,  İzmir’in Karabel Ormanlarında180.Yıl DoğaYürüyüşü etkinliği gerçekleştirdi.

30 Nisan 2019 Salı günü gerçekleşen etkinliğe Türkiye Dağcılık Federasyonuna bağlı bulunan İzmir Dağcılık Kulüpleri üyelerinden oluşan 60 kişilik katılımcı gurubu da eşlik ettiler.

 İzmir Orman Bölge Müdür Yardımcısı NurkanYonar, Halkla İlişkiler ve Dış İlişkiler Şube Müdürü Tacettin Coşkun, Odun DışıÜrün ve Hizmetler Şube Müdürü ZülalTotan, İzmir Orman İşletme Müdürü ErdalŞahan,  Müdür Yardımcısı Fatih Öztürk,

Orman İşletme Şefleri Emrah Kaplan , Kerem Civelek ve çok sayıda İzmir OrmanBölge Müdürlüğü çalışanın da katıldığı yürüyüş öncesi , Kemalpaşa Kaymakamı Kemal Kızılkaya yürüyüş alanına gelerek  bu anlamlı ve güzel  etkinlik içinkatılımcılara teşekkür etti, başarılar diledi.

Karabel Ormanlarının eşsiz doğal güzelliği içinde geçen 9 Km’lik yürüyüş parkuru 2,5 saat içinde tamamlandı. Bitiş noktası olan Yukarıkızılca Köyü Mesire Alanında İzmir Orman İşletme Müdürlüğünce hazırlanan ikramlar piknik havasında yenilerek, bir yandan da  ağacın ve ormanın önemi üzerine sohbetler yapıldı

TürkiyeDağcılık Federasyonu İzmir İl Temsilcisi SiyamiÇetin , Dağcılık Kulüpleri adınaaçıklamada bulunarak ülkemiz ormanlarının korunması ve yaşatılması adına 180yıldır görev yapan Orman Genel Müdürlüğünün kuruluş yıldönümünde böyle anlamlıve güzel bir etkinliğe davet edilmekten katılmaktan büyük mutluluk duyduklarınıteşekkür ettiklerini söyledi.

İzmir OrmanBölge Müdür Yardımcısı Nurkan Yonar da;  Orman Genel Müdürlüğü’ne  yakışır büyük ve güzel bir etkinlik olduğunubelirterek 2019 yılı içinde bu tür sosyal etkinliklerin devam edeceğini baştaDağcılık Federasyonu Sporcuları olmak üzere yürüyüşe katılan tüm katılımcılara teşekkür etti.

BÜLENT ÖZGEN-HABER MERKEZİ

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika