Dolar : Alış : 32.4747 / Satış : 32.5332
Euro : Alış : 34.8231 / Satış : 34.8859
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Karada ve Denizde Uçabilen Hovercrafts Süper Arabası Arosa ile Tanışın

19 Kasım 2021 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Bilim»Karada ve Denizde Uçabilen Hovercrafts Süper Arabası Arosa ile Tanışın
Karada ve Denizde Uçabilen Hovercrafts Süper Arabası Arosa ile Tanışın

50 örnekle sınırlı, VonMercier’in lüks hovercraft’ı 100.000 dolardan başlayacak. Hovercraft’lar tipik olarak üst düzey olarak tanımlanmaz, ancak VonMercier bunu değiştirmeyi umuyor. Michael Mercier tarafından yönetilen ABD kıyafeti, dünyanın ilk lüks spor hoverkraftı olduğunu iddia ettiği yeni nesil amfibi bir aracı yeni tanıttı .

Fütüristik tasarım ilk olarak 2014’te Supercraft olarak piyasaya sürüldü, ancak zamanla rafine edildi ve şimdi Arosa adıyla anılıyor. Hovercraft, her türlü arazide tam gaz seyir için bir süper otomobilin ve sürat teknesinin en iyi parçalarını bir araya getiriyor. Bugatti ve Sunseeker’ın bebeği olması gibi bir şey. Karbon fiberden üretilen Arosa, agresif bir ön uca ve otomotiv tasarımından ipuçları alan yan hava girişlerine sahip şık bir gövdeye sahip.

 Bu, iki kişilik açık bir kokpit ve hızlı bir tekneyi hatırlatan yan güvertelerle dengelenir. Arosa, herhangi bir arazide uçmasına izin veren bir hava yastığına biner. Von Mercier Grunt’a gelince, Arosa, minimum gürültü ve kirlilik yayan tamamen elektrikli bir güç aktarma organı ile donatılmıştır. Arosa, selefi gibi, yüzeyin hemen üzerinde uçmasına izin veren bir hava yastığına biniyor.

VonMercier’e göre, hoverkraft çimen, çakıl, asfalt, kum, su ve daha pek çok yerde zahmetsizce süzülebilir. Hovercraft’lara genellikle halka açık yollarda izin verilmediğinden (genellikle tekne olarak sınıflandırıldıklarından) onu gerçekten nereye sürebileceğiniz yetkililere bağlı olacaktır.

Nereye giderseniz gidin, gezinmenin sorunsuz olacağından emin olabilirsiniz. Arosa, VonMercier’in onu dünyadaki en manevra kabiliyetine sahip kişisel hovercraft yaptığını söylediği gelişmiş bir yön kontrol sistemi ile donatılmıştır. Temel olarak, ileri, yan ve geri hareket ile dur-kalk arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yapabilmenizi sağlar.

Performans özellikleri şu anda gizli olsa da, hibrit Supercraft ile ilgili olarak lanse edilen rakamlar , 80 mil / saat maksimum hız ve 40 mil hızla seyahat ederken 120 mil menzil içeriyor. Buna bakılırsa, halefinin tembel olmadığı kesin.

VonMercier, her biri 100.000 dolardan başlayacak olan Arosa’dan sadece 50 örnek üretmeyi planlıyor. Daha fazla bilgi almak veya kendi Arosa’nızı rezerve etmek için üye olarak kayıt olabilirsiniz. Mutlu gezinmeler. Haber; Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika