Dolar : Alış : 32.4626 / Satış : 32.5211
Euro : Alış : 34.5266 / Satış : 34.5888
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3251 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Kastamonu’nda Masa Tenisi Şenliği

09 Temmuz 2018 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Kastamonu’nda Masa Tenisi Şenliği
Kastamonu’nda Masa Tenisi Şenliği

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen ve Türkiye 3.Ligi’ne yükselecek takımların belirleneceği Terfi Yarışmaları 13-15 Temmuz 2018 tarihleri arasında Kastamonu’nda yapılacak.
Kastamonu Atatürk Spor Salonunda oynanacak 2018 Terfi Yarışmalarına, erkeklerde 32, bayanlarda ise 18 takım katılacak. Üç gün sürecek olan yarışmalarda ilk gün eleme grupları karşılaşmaları, ikinci gün Ana Tablo müsabakaları, son gün ise sıralama maçları yapılacak. Erkeklerde ve Bayanlarda ilk üç dereceyi elde edecek takımlar 2018-2019 sezonunda Masa Tenisi Türkiye 3.Ligi’nde mücadele etme hakkı kazanacak.

KASTAMONU’YU 4 TAKIM TEMSİL EDECEK

2018 Terfi Yarışmalarında Kastamonu’yu erkeklerde Cide Belediyesi, Şeker Spor ve Bozkurt Belediyesi ile bayanlarda Kastamonu Gençlik temsil edecek.
Erkeklerde İstanbul DSİ bir numaralı seri başı olurken, Ankara Hazerspor ikinci, Modaspor ise üçüncü seri başı oldu. 2018 Terfi Yarışmalarına erkeklerde ayrıca Erzurum Telekom, Muğla Telekom, KKTC Ankaspor, Sakarya Büyükşehir, Masader, Konya Selçuklu Belediyesi, Karaman Gençlik, Samsun Maarif Koleji MTD, Pamukkale Belediyesi, Sivas Yavuz Selim, Eskişehir ASP, Çerkezköy Belediyesi, Bartın Abdipaşa, Sancaktepe Belediyesi, Giresun Üniversitesi, Nizip Hokey, Bartın Belediyesi, Bayburt Gençlik, Hatay ASP, Bozüyük Belediyesi, KKTC Kültür, Kırşehir Gençlik, Samsun İlkadım,  ÖzVan Gençlik, Sakarya Yeni Hayat, Düziçi Engelliler katılacak.
Bayanlarda Çorum Belediyesi seri başı olurken, İskenderun Veteran ikinci, Kocaeli Gençlik üçüncü seri başı oldular. Bayanlarda ayrıca KKTC Kültür, Elazığ Gençlik (B), Sivas Yavuz Selim, Muğla Telekom, Ispartes, Masader, Hatay ASP, Bartın Belediyesi, Abdipaşa, Gaziantep Av.Mahmut Düşün MTAL, Şehit Hakan Kabil OO., Bulancak Beton, Sakarya Yeni Hayat, KariyerDer takımları mücadele edecek.

KASTAMONU KÜLTÜRÜNE SPORTİF KATKI

Kastamonu’nun ev sahipliğinde düzenlenecek olan 2018 Terfi Yarışmalarının çok zevkli ve heyecanlı maçlara sahne olacağını söyleyen TMTF Genel Koordinatörü Tahsin Ergül ”2017 2018 sezonunun final müsabakası diyebileceğimiz Terfi Yarışmalarını Kastamonu ilimizde gerçekleştireceğiz.  Kastamonu tarihi dokusu, misafirperverliği ve coğrafi konumu ile organizasyonlarımızda tercih ettiğimiz ve  kulüplerimizin severek geldiği bir şehrimiz. Kastamonu 2018 Türk Dünyası Kültür Başkenti olarak önemli bir unvan üstlenmiştir. TMTF olarak bu kültürel etkinliğe sportif anlamda da bir katkı sunarak en önemli organizasyonlarımızdan birini Kastamonu’da gerçekleştirmiş olacağız. Bir Kastamonulu olarak  hemşerilerimizi yarışmaları izlemeye ve bu heyecana ortak olmaya davet ediyorum ” dedi.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika