Dolar : Alış : 32.3091 / Satış : 32.3673
Euro : Alış : 34.6230 / Satış : 34.6854
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Kickboks Türkiye İkinciliğini Domaniç’ten Büşra Kazandı

26 Ağustos 2023 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Kickboks Türkiye İkinciliğini Domaniç’ten Büşra Kazandı
Kickboks Türkiye İkinciliğini Domaniç’ten Büşra Kazandı

Kütahya’nın Domaniç ilçesine bağlı Karaköy’de yaşayan Adnan Adıgüzel’in kızı Büşra Adıgüzel, geçtiğimiz günlerde Kütahya’da yapılan iller arası kickboks şampiyonasında 55 kg kategorisinde Türkiye 2.’si oldu. Domaniç’e bağlı Karaköy’de yaşayan genç kickboks sporcusu Büşra Adıgüzel, Kütahya ‘da düzenlenen iller arası Kickboks Türkiye Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza attı. Bu başarısıyla, babası Adnan Adıgüzel’in de gurur kaynağı olan Büşra, 55 kg kategorisinde elde ettiği performansıyla Türkiye 2.’si olarak dikkatleri üzerine çekti.

Sporun en zorlu dallarından biri olarak kabul edilen kickboksta genç yaşına rağmen önemli bir çıkış yapmayı başaran Büşra Adıgüzel, turnuvada sergilediği üstün performansla sporseverlerin takdirini kazandı. Turnuvanın son aşamalarında rakiplerini geride bırakarak finale yükselen Büşra Adıgüzel, final maçında büyük bir mücadele sergilese de Türkiye 2.’si olarak sahadan ayrıldı.

Genç sporcu, elde ettiği bu başarıyla hem kendi adını duyurdu hem de Domaniç’i en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşadı. Adnan Adıgüzel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Kızım Büşra’nın bu başarısı beni ayrıca mutlu etti. Onunla gurur duyuyorum ve gelecekte de başarılarının devamını diliyorum. Spora olan ilgisi ve azmiyle, kızıma destek olmaya devam edeceğim yolu açık olsun” dedi..

Haber ; Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika