Dolar : Alış : 32.4742 / Satış : 32.5327
Euro : Alış : 34.7084 / Satış : 34.7710
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3256 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Meteoroloji’den kuvvetli fırtına yağmur ve kar yağışı uyarısı !

06 Ocak 2017 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Meteoroloji’den kuvvetli fırtına yağmur ve kar yağışı uyarısı !
Meteoroloji’den kuvvetli fırtına yağmur ve kar yağışı uyarısı !

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Antalya, Muğla ve Isparta illeri için fırtına ve yağış uyarısında bulundu. Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, akşam saatlerinden itibaren bölgede yağmur ve sağanak şeklindeki yağışların Kıyı Ege’de kuvvetli, Balıkesir, Manisa ve İzmir çevreleri ile Çanakkale’nin doğu ilçelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor.

Yağışların yarın akşam ve gece saatlerinde karla karışık yağmur ve kara döneceği tahmin ediliyor. Öte yandan, yarın 23.59’a kadar bölge genelinde fırtına şeklinde görülmesi beklenen rüzgarın, yarın öğlen saatlerine kadar güney yönlerden, öğleden sonra ise bölgenin kuzeyinden başlayarak poyraza dönmesi öngörülüyor. İstanbul ve Ankara hava durumu tahminleri kar alarmı verdi.

Balıkesir, Bursa, Çanakkale başta olmak üzere Marmara bölgesinde kar var. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, çok bulutlu havanın hüküm sürdüğü Trakya’da bugünden itibaren sağanakların etkili olacağı tahmin ediliyor. 6 Ocak Cuma gününden itibaren ise balkanlardan gelen kar yağışı etkisini gösterecek. Kar yağışı çok yoğun olacak ve kısa sürede tüm marmarayı etkisi altına alacak.

CUMARTESİ KAR YAĞIŞININ KUVVETLİ OLACAĞI İLLER Haftasonu kar yağışı etki alanını genişleterek iç anadoluyu vuracak. Ankara başta olmak üzere bir çok ilde kuvvetli kar yağışı ile hayat duracak. PAZAR GÜNÜ KAR YAĞIŞINDA DURUM 8 Ocak Pazar günü ise balkanlar üzerinden gelen kar dalgası doğu anadolu bölgesini de etki alanına katacak. Pazar günü yurdun doğusundan batısına hemen her yerinde kar yağışı etkili olacak.

SICAKLIK 15 DERECE DÜŞECEK Balkanlar üzerinden gelen kuvvetli kar yağışı dondurucu soğukları da beraberinde getiriyor. Cuma günü kuzeybatı kesimlerden başlayarak kuvvetli kuzeyli rüzgarlarla, hafta sonu iç ve batı bölgelerde hissedilir derecede (8 ila 15 derece) azalacak.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika