Dolar : Alış : 32.2596 / Satış : 32.3177
Euro : Alış : 34.8189 / Satış : 34.8816
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3248 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Last Point Pub Bistro Özlüce’de

23 Eylül 2019 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Foto Galeri»Last Point Pub Bistro Özlüce’de
Last Point Pub Bistro Özlüce’de

Bursa’nın eğlence mekanlarından olan last point Pub Bistro, 2019 sonbaharın ilk günlerine Bomba gibi girmeyi hedefleyerek ikinci mekanını Nilüfer Özlüce mevkiine açtı. Açılışa çok sayıda davetli katılırken Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’de bu eşsiz kaliteli mekanın açılışını kurdela keserek gerçekleştirdi ve hayırlı olsun dileklerinde bulundu ..

Mekanın Patronu Levent Ergezer  Eylül ayının son günlerinde konuklarımızı böyle eşsiz 2 inci mekanımızda ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz last point Pub Bistro müdavimlerine sürpriz yaparak bu güzel elit mekanı müşterilerimize açtık.

Geceye katılan misafirlerini kapıda sıcak öpücük hissi uyandıran özel bir kokteyl ikramı ile karşılayan Last point Pub Bistro,da eğlence başından sonuna kadar sürprizler izledi..Bursa’nın gözde mekanı last point Pub Bistro,Ünlü konukları ile dur durak bilmez eğlence anlayışıyla coşkulu bir şekilde açılışı kutladı.

Bursa’da adından sıkça söz ettiren ve Bursa’nın eğlence müdavimlerinin yakından tanıdığı sanatçılardan Sefa ve Akın Soy’un  seslendirdiği  şarkılar ile geceye damga vurdular. Sanatçılar yeni mekan last point Pub Bistro Özlüce’de programlarını gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdürdüler.

Hab ve Foto : Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika