Dolar : Alış : 32.5096 / Satış : 32.5682
Euro : Alış : 34.6254 / Satış : 34.6878
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3251 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

M.S.B dan Şanlı ordumuz Güvenli Bölge Harekâtı için hazırdır

08 Ekim 2019 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»M.S.B dan Şanlı ordumuz Güvenli Bölge Harekâtı için hazırdır
M.S.B dan Şanlı ordumuz Güvenli Bölge Harekâtı için hazırdır

Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabından, “Gücünü asil milletimizden alan TSK, PKK/PYD- YPG-SDG ve DEAŞ gibi terör örgütleri başta olmak üzere her türlü tehdit ve tehlikeye karşı gece gündüz, yaz kış, dağ bayır demeden azim ve kararlılıkla mücadelesini sürdürmektedir. Şanlı ordumuz Güvenli Bölge Harekâtı için hazırdır.” mesajını paylaştı.

Sosyal medya üzerinden “Şanlı ordumuz Güvenli Bölge Harekâtı için hazırdır” ifadesinin yer aldığı paylaşım, binlerce beğeni aldı.

‘AZİM VE KARARLILIKLA’ VURGUSU Bakanlığın, resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, şu ifadelere yer verildi:”Gücünü asil milletimizden alan TSK, PKK/PYD- YPG-SDG ve DEAŞ gibi terör örgütleri başta olmak üzere her türlü tehdit ve tehlikeye karşı gece gündüz, yaz kış, dağ bayır demeden azim ve kararlılıkla mücadelesini sürdürmektedir. Şanlı ordumuz Güvenli Bölge Harekâtı için hazırdır.”

T.C. Millî Savunma Bakanlığı@tcsavunma

Gücünü asil milletimizden alan TSK, PKK/PYD- YPG-SDG ve DEAŞ gibi terör örgütleri başta olmak üzere her türlü tehdit ve tehlikeye karşı gece gündüz, yaz kış, dağ bayır demeden azim ve kararlılıkla mücadelesini sürdürmektedir. Şanlı ordumuz Güvenli Bölge Harekâtı için hazırdır.

Hab: Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika