Dolar : Alış : 32.4551 / Satış : 32.5136
Euro : Alış : 34.6559 / Satış : 34.7183
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3251 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Mardin gençleriyle çok farklı

03 Nisan 2021 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Mardin gençleriyle çok farklı
Mardin gençleriyle çok farklı

Merit Grup Real Mardin Masa Tenisi Kulübü, tarihinde ilk kez yükselme başarısını gösterdiği Masa Tenisi Kadınlar Süper Ligi’nde genç oyuncularıyla başarılı sonuçlar almaya devam ediyor.

Son olarak Ankara’da yapılan Kadınlar Süper Ligi 3.etap maçlarına Feyzanur Sağlam, Meryem Fidan ve Senem Salavran’dan oluşan genç kadrosuyla çıkan Merit Grup Real Mardin Masa Tenisi Kulübü üst üste kazandığı üç maçla, 4.etap öncesi moral buldu. Ankara etabında Elazığ Gençlik’i 3-0, İstanbul DSİ ve Çukurova Üniversitesi’ni ise aynı sonuçla 3-1 yenen Merit Grup Real Mardin Masa Tenisi Kulübü play-off için umutlarını tazeledi.

ANKARA’DA SPORCULARIMIZLA TARİH YAZDIK

Ankara etabını başarılı sonuçlarla tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Merit Grup Real Mardin Masa Tenisi Kulübü antrenörü İzzet Atasever, ‘’ Ankara’da sporcularımız tarih yazdı. Kadınlar Süper lig maçlarında altyapıdan sporcularımızla Süper Ligde 3 galibiyet alarak muhteşem bir başarıya imza attılar. Desteklerinden dolayı Merit Grup yönetim kurulu başkanı Zafer Karataş’a ve buna vesile olan Dr. Nureddin Özdener’e, Mardin valisi Mahmut Demirtaş’a desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz’’ şeklinde konuştu.

TÜM ZORLUKLARA RAĞMEN GÜÇLÜ TAKIMLARI YENDİLER

Elde ettikleri başarıdan dolayı tüm sporcuları ile gurur duyduğunun altını çizen Atasever, “Alt yapıdan tırnaklarımızla eşe eşe getirdiğimiz bu sporcularımızın başarısı beni çok mutlu etti. Alt yapıdan gelen genç sporcularla, çok güçlü takımlara karşı mücadele etmek hiç kolay değil. Covid-19 pandemisi nedeniyle, düzenli antrenman yapamadık. Buna rağmen İstanbul DSİ Spor, Adana Çukurova Üniversitesi  ve Elazığ Gençlik gibi önemli takımları yenme başarısı gösterdik’’ dedi.

HEDEF PLAY-OFF’A KALMAK

Altyapılarındaki minik sporcular ile geleceğe daha da umutla baktıklarına vurgu yapan Atasever, ‘’İlk sezonumuz olmasına rağmen, Süper lig maçlarında başarılı sonuçlar alıyoruz. Bu sezon öncelikli hedefimiz play-off’a kalmak. Gelecekteki hedeflerimiz ise Avrupa Kupalarına katılmak. Hedefimiz Avrupa Kupalarında Mardin’i temsil etmek. İnşallah bu hedefimize de ulaşacağız’’ diye konuştu.

MARDİNİN KIZLARIYLA GURUR DUYUYORUZ

Mardinli kızların başarıları ile gururlandıklarını ifade eden Merit Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Karataş, ‘’Mardin sevdası, doğal olarak Mardin dışında yaşayanların daha yoğun hissedebilecekleri bir duygu. Bu nedenle Mardin’e bir yönü ile dokunma şansı ortaya çıktığında Mardin’e olan aidiyet duygunuz hemen sizi zihinsel olarak yönlendiriyor. İlk ve Orta Okul eğitimini Mardin’de tamamlayan biri olarak gençlerimizin, özellikle de kızlarımızın sportif faaliyetler gereği değişik şehirlerimizi görmelerini sosyal ve kültürel gelişim olarak çok değerli buluyorum. İnanıyorum ki genç yaşlarında yaşayacakları bu süreçler, Sosyal ve Kültürel anlamda gelişmelerine katkı sunacak, kendi hayatları ile ilgili en doğru kararları vermelerine yardımcı olacak ve onları güçlendirecektir’’ ifadesini kullandı.

MERİT GRUP’DAN MARDİNLİ GENÇLERE DESTEK

Mardinli gençlerin eğitim ve spor alanında gelişmelerine çok büyük önem verdiklerinin altını çizen Karataş, ‘’Mardin Artuklu’da Ekim 2016’da Öğretmen Necmi Karataş Özel Eğitim Uygulama Okulunu engelli çocuklar için açtık. 2018’de Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) bünyesinde oluşturduğumuz, Hayriye Karataş Mardinli Kızlar okusun Projemizde Üniversite Öğrencisi 25 Kızımıza düzenli burs desteği veriyoruz. Büyük gururla söyleyebilirim ki, Merit Grup olarak en fazla önem verdiğimiz sosyal projeleridir. Bu nedenle 2020 yılında Merit Grup Real Mardin takımımızla, Kulüp Başkanımız ve çok değerli antrenörümüzün hedefleri doğrultusunda, alt yapımızı güçlendirerek öncelikle Süper Lig’de kalıcı olmak, orta vadede ise Avrupa kupalarına katılabilmek için gerekli desteği vermeye çalışıyoruz. Masa Tenisi Sporunu aktif yapan biri olarak bu sporu yapmaktan çok keyif alıyorum ve karşıma çıkan bu fırsatı da başkan ve antrenörümüzle beraber sürdürülebilir kılmak adına daha geniş kitlelere yayabilmek ve çok daha iyi noktalara taşıyabilmek çok istekli ve heyecanlıyız’’ şeklinde konuştu.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika