Dolar : Alış : 32.3091 / Satış : 32.3673
Euro : Alış : 34.6230 / Satış : 34.6854
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Mardin hedef büyüttü

04 Kasım 2020 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Mardin hedef büyüttü
Mardin hedef büyüttü

Tarihinde ilk kez Kadınlar Süper Ligi’ne yükselme başarısını gösteren Merit Grup Real Mardin Masa Tenisi Kulübü, hedef büyüterek gözünü Avrupa Kupalarına dikti

2020-2021 Suzan Özbek sezonunda Merit Grup isim sponsorluğunda hazırlanan Real Mardin, Balıkesir’de başlayan Türkiye Kadınlar Süper Ligi’ne galibiyetle başladı. Kırmızı-lacivertli ekip, Süper Ligdeki ilk maçında Elazığ Masa Tenisi İhtisas’ı 3-0 yenen Merit Grup Real Mardin Masa Tenisi Kulübü, tarihindeki ilk Süper Lig galibiyetini elde etmiş oldu. Ligi play-off grubunda en iyi derecede bitirmek isteyen Merit Grup Real Mardin Masa Tenisi Kulübü, hedef büyüterek gözünü Avrupa Kupalarına dikti. Hedeflerinin Avrupa Kupalarında Mardin’i temsil etmek olduğunu söyleyen kulüp yöneticileri, Mardin’in tanıtımına da katkı sağlamak istiyorlar.

Set vermeden yendiler

Balıkesir Karesi Şh. Turgut Solak Spor Salonunda oynan karşılaşmada Merit Grup Real Mardin Masa Tenisi Kulübü sahaya Müge Sayar Kızıl, Feyzanur Sağlam ve Asya Ünalan’dan oluşan kadrosuyla çıktı. İlk karşılaşmada Feyzanur, rakibi Fatma Zeynep’i, iki maçta Müge, Elazığ ekibinden Büşra’yı, üçüncü müsabakada ise Asya, rakibi Zeynep’i aynı skorla 3-0 yendi. Bu yıl pandemi tedbirleri gereği Türkiye Süper Ligi karşılaşmaları kazanılmış 4 set yerine, kazanılmış 3 set üzerinden tamamlandı. Bu sonuçla çıktığı üç oyunu da kazanan Merit Grup Real Mardin Masa Tenisi Kulübü karşılaşmadan 3-0 galip ayrılarak Süper Lig’deki ilk galibiyetini elde etti.

Hedef Avrupa arenası

Bu yıl büyük bir başarı göstererek Türkiye 1.Liginde şampiyonluğa ulaşan ve Türkiye Süper Ligine yükselen Merit Grup Real Mardin Masa Tenisi Kulübü’nün hedef büyüterek gözünü Avrupa Kupalarına diktiğini söyleyen  Merit Grup Real Mardin Masa Tenisi Kulübü Başkanı Selim Öncü, ‘’Süper Lige iyi bir başlangıç yaptık. Hedefimiz Avrupa Kupalarına katılmak. Mardin’i Avrupa’da temsil etmek istiyoruz. Mardin’in gastronomisi, sanatı, tarihi ve kültürüyle bir mozaik. Bu eşsiz şehri Avrupa’da Masa Tenisi aracılığı ile daha iyi tanıtmak istiyoruz. Mardin turizmine, Mardin’in tanıtımına katkı sağlamayı amaçlıyoruz’’ diye konuştu.

Her maça ayrı hazırlanacağız

Balıkesir’de başlayan Türkiye Kadınlar Süper Liginin ve 2020-2021 Suzan Özbek sezonunun sezonun liglere katılan tüm takımlara hayırlı olmasını dileyen Merit Grup Real Mardin Kulübü Antrenörü İzzettin Atasever, ‘’Yeni sezona  iyi bir başlangıç yaptık. İlk galibiyetimizi aldık. Bu galibiyet kulüp tarihimizde Süper Ligde elde ettiğimiz ilk galibiyet olması açısından çok önemliydi. Bundan sonraki maçlarımıza tek, tek hazırlanacağız. Her maçımızı final havasında oynayacağız.  Puan kaybına tahammülümüz yok. Hedef olarak belirlediğimiz maçları kazanmanın yanı sıra, kadrosunda A Milli takım oyuncuları ve yabancı oyuncular bulunduran yüksek bütçeli takımlardan da puan almak için mücadele edeceğiz. Her maçımıza galibiyet parolasıyla çıkacağız’’ dedi.

HABER: MURAT İLTER

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika