Dolar : Alış : 32.4747 / Satış : 32.5332
Euro : Alış : 34.8231 / Satış : 34.8859
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Masa Tenisi’nde gençlerden gümüş madalya

17 Temmuz 2019 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Spor»Masa Tenisi’nde gençlerden gümüş madalya
Masa Tenisi’nde gençlerden gümüş madalya

Çekya´nın Ostrava şehrinde düzenlenen 62.Avrupa Gençler Masa Tenisi Şampiyonası’nda Milli sporcularımız Ece Haraç ve Özge Yılmaz, Çift Bayanlarda Avrupa ikinciliğini elde ettiler.

Çift Bayanlarda ülkemizi temsil eden Ece Haraç/Özge Yılmaz ikilisi ilk turda  

Estonyalı Reinol ile Norveçli Lange çiftini, ikinci turda ise Danimarkalı Nielsen/Andersen ikilisini, son 16 turunda İtalyan Laurenti/Monfardini çiftini aynı sonuçla 3-0, çeyrek finalde geçen yılın Gençler Avrupa ikincisi Romen Plaian ve takım arkadaşı Mitrofan ikilisini 3-2, yarı finalde ise Rus Abraamian/Kolish çiftini 3-0 yenerek finale yükseldiler. Türk Masa Tenisi tarihinde ilk kez gençler düzeyinde çıktığımız final karşılaşmasında Rus Kazantseva/Tailakova çiftine 3-0 yenilen Ece Haraç/Özge Yılmaz, gümüş madalyanın sahibi oldu.

Özge Yılmaz/Ece Haraç çifti 2017 Portekiz’de ve 2016’da Hırvatistan’da Yıldız Çift Kızlarda Avrupa 3.lüğünü elde etmişlerdi. 

Gururluyuz

Elde edilen başarının Türk Masa Tenisi için çok önemli olduğunu belirten Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Fatih Karaca ”Bu başarıda emeği geçen tüm teknik ekibe ve sporculara teşekkür ederiz. Sporcularımızın elde etmiş olduğu başarı camiamızı ve ülkemizi gururlandırmıştır.  Önümüzdeki dönemlerde inşallah madalyalar artarak devam edecektir” diye konuştu. 3 Ek

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika