Dolar : Alış : 32.5096 / Satış : 32.5682
Euro : Alış : 34.6254 / Satış : 34.6878
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3251 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Masa Tenisi’nde tarihi başarı

19 Eylül 2017 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Masa Tenisi’nde tarihi başarı
Masa Tenisi’nde tarihi başarı

Lüksemburg´da düzenlenen Masa Tenisi Avrupa Şampiyonası´nda Challenge Ligi olarak da adlandırılan Avrupa 1.Ligi´nde mücadele eden A Erkek Milli takımı 1.Lig Avrupa ikinciliğini elde ederek Süper Lig’e yükseldi.

İbrahim Gündüz, Ahmet Li, Talha Yiğenler ve Gençay Menge´den oluşan A Erkek Milli takımı oynadığı beş maçı da kazanarak 1.Lig´de finale yükselmeyi başardı. Finalde Danimarka´ya 3-0 mağlup olan Millilerimiz Avrupa 1.Ligi´nde ikinci sırayı alarak Avrupa´nın en iyi 16 takımının arasına Dev´ler Ligine adını yazdırdı.

Hedeflerini tutturmanın gururunu yaşadıklarını söyleyen Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Kerim KOÇ ´´İlk 16 takım arasına gireceğimizin sözünü vermiştik. Bu sözü gerçekleştirmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Antrenör ve sporcularımızı kutluyorum. Camiamıza hayırlı olsun. Hep birlikte daha büyük başarılara imza atacağız´´ dedi.

Şampiyonluğu kıl payı kaçırdıklarını belirten A Erkek Milli takımı antrenörü Onur Germiyanoğlu ´´Avrupa Şampiyonluğuna çok yaklaştık. Finalde kaybettiğimiz için üzgünüz. Ancak gelecek için çok umutluyuz. Bu sonuçla A Erkek Milli takımı tarihi bir başarıya imza atarak ilk kez Avrupa´da final oynama başarısı gösterdi. Sistemli çalışmanın meyvelerini alıyoruz´´ şeklinde konuştu.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika