Dolar : Alış : 32.5096 / Satış : 32.5682
Euro : Alış : 34.6254 / Satış : 34.6878
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3251 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Melih Gökçek dedin mi karşında hoplayan zümre CHP vekilleri oluyor

28 Ekim 2016 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Melih Gökçek dedin mi karşında hoplayan zümre CHP vekilleri oluyor
Melih Gökçek dedin mi karşında hoplayan zümre CHP vekilleri oluyor

melih-gokcekten-chplilere-sert-elestiri-h1474712942-b1353e

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Gündeme dair özel açıklamalarda bulundu. Gündemdeki konulara değinen Gökçek, yine çok konuşulacak ifadeler kullandı. İşte Gökçek’in açıklamalarından satır başları; “Karalama kampanyasıyla ilgili ortaya atılanları CHP’lilere sormak lazım. Bugün de sağda solda beyanat verenler onlar. Melih Gökçek dedin mi karşında hoplayan zümre CHP vekilleri oluyor. Bu da gayet doğal. Meyveli ağaç taşlanır. Ama bizde meyve bitmiyor evelallah.” “Benim oğlum talip oluyor, kabiliyetsizse başarılı olması mümkün değil. Kendisinde bir şey olacak ki başarı olacak. Oğlumun başarılı bir televizyon hayatı var. Düşman bile söylüyor bunu. Ben 37 yaşında belediye başkanı oldum”

1120150312_osman-gokcek-berkin-elvan-in-asik-katilleri

“BENDEN DAHA BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUM” “Rahmetli Özal, öldü hayattan çekildi Ahmet Özay aday oldu. Bir dönem seçildi ama sonra rahmetli babası gibi yetenekli olsa devam ederdi. Ama etmedi. Osman da eğer kendi yeteneği varsa yürür gider. Yoksa hiçbir şey yapamaz. Onun için Osman’a yapılan tenkitlerin haksız olduğuna inanıyorum. Melih Gökçek olarak benden çok daha başarılı olacağına inanıyorum” “Melih bir şeyi itekler de oğlunda iş yoksa hiçbir şey olmaz. Ama oğlunda iş varsa Melih’e ihtiyaç yok. Oğlumun bana ihtiyacı olduğuna inanmıyorum. Siyasetin son demlerine geliyoruz. Bu da genç bir insan olduğu için ilk demlerini yaşıyor. Allah yolunu açık tutsun.”

1283736_620x41020141121_osman-gokcek-ataturk-e-asil-zarar-verenler-chp-lilerdir

“BABA BUGÜN ŞEHİT OLMA GÜNÜ” “Darbe teşebbüsü günü sayın Cumhurbaşkanımız 12’yi 24 geçe ekrana çıktı. Sonrasında ekrana çıkanlarn değeri var ama öncesinde 3 kişi telefonla katıldı, bir kişi canlı yayına çıktı. Osman canlı yayına televizyonda çıktı. Benim yanıma geldi. ‘Oğlum idare etmemiz lazım bu direnişi’ dedim. ‘Baba benim televizyona ve sokağa çıkmam lazım’ dedi. ‘Oğlum bak öldürürler seni’ dedim. ‘Baba bugün şehit olma günü ben gidiyorum’ dedi. 16 dakika konuştu. Oradan TRT’ye gidip orayı kurtardılar. Benim oğlum Türkiye’de hiçbir gencin televizyona çıkıp yapamayacağını yaptığı için gurur duydum”

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika