Dolar : Alış : 32.5096 / Satış : 32.5682
Euro : Alış : 34.6254 / Satış : 34.6878
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3251 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Meral Akşener’in evinin karşısına “Her An Her şey Olabilir” yazısını yazanlar gözaltına alındılar

06 Mayıs 2018 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Meral Akşener’in evinin karşısına “Her An Her şey Olabilir” yazısını yazanlar gözaltına alındılar
Meral Akşener’in evinin karşısına “Her An Her şey Olabilir” yazısını yazanlar gözaltına alındılar

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’in Üsküdar’daki evinin karşısındaki duvara “Her An Her şey Olabilir” yazısını yazan 2 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden Burak G., ‘Çukur’ dizisinin repliğini duvara yazdıklarını, tehdit amacı gütmediklerini, duvarın karşısındaki Akşener’in evini de bilmediklerini öne sürdü.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yazının yazılmasının ardından güvenlik kamera görüntüleri inceledi. Yapılan incelemede 2 kişinin spreyle yazıyı yazdıkları belirlendi. Kamera görüntülerinden yazıyı yazanların Burak G. (23) ve 14 yaşındaki E.T olduğu tespit edildi. Ekipler 2 kişiyi gözaltına aldı. Burak G., Emniyet’teki sorgusunda ‘Çukur’ dizisinin repliklerini duvara yazdıklarını, herhangi bir tehdit amacı gütmediklerini öne sürdü.

Burak G., Meral Akşener’in yazı yazdıkları duvarın karşısında evi olup olmadığını da bilmediklerini iddia etti. Burak G. ve E.T.’nin “Nitelikli Tehdit” suçlamasıyla emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi. Öte yandan, Kartal Adliyesi’nde Cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili bir polisin imza atanlarla tartışma yaşadığı iddiaları ile ilgili inceleme başlatıldığı bildirildi.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika