Dolar : Alış : 32.4551 / Satış : 32.5136
Euro : Alış : 34.6559 / Satış : 34.7183
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3251 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Merve Özbey Jolly Joker Bursa da sevgililer gününde izleyenleri coşturdu

18 Şubat 2020 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Magazin»Merve Özbey Jolly Joker Bursa da sevgililer gününde izleyenleri coşturdu
Merve Özbey Jolly Joker Bursa da sevgililer gününde izleyenleri coşturdu

Merve Özbey Jolly Joker de Bursalılar ile buluştu

Geçtiğimiz günlerde dünya evine giren şarkıcı Merve Özbey, evlendikten sonraki ikinci konserini Sevgililer Günü’nde Bursa  Jolly Joker ‘de  verdi.  Yaklaşık  3 saat  sahnede yerinde durmayan sanatçı birbirinden güzel şarkılarını aşıklar için söyledi.  Konserde eşi Kenan Koçak,  Sevgililer Günü’nde Merve Özbey’i yalnız bırakmadı.

Duygusal şarkıların yanı sıra eğlenceyi doruklara çıkartan Merve Özbey, Sevgililer Günü’nde Bursalılara unutulmaz bir gece yaşattı. Merve Özbey Bursalılara unutmayacakları bir gece yaşattı.Merve Özbey bir an olsun sahnede yerinde duramadı.Bursalılar Merve Özbey’i dinlemek için  Jolly Jokeri hınca hınç  doldurdu.

Arap Şükrü Sokağı’nda sevgililer günü coşkusu Arap Şükrü Sokağı’nda bulunan Deniz Tabağı 1, Deniz Tabağı Karides, Deniz Tabağı Çam ve Deniz Tabağı Ahtapot’u  sevgiler günün’de tercih eden Bursalılar hiç unutmayacakları bir Sevgililer günü geçirdiler.

Müzisyenler eşliğinde bol bol aşk şarkıları söyleyen  Bursalılar renkli saatlere imza attılar. Bursalılar müzisyenler eşliğinde aşk şarkıları söylediler. Arap şükrü Sokağı’na Bursalılar ailecek geldiler.

Sezgin Can’dan Sevgiler Günü’ne özel repertuar Sevgililer günü’nde Keyifli Bar’ı seçen Bursalılar, bu kez  Sezgin Can’ın romantik şarkılarıyla renkli bir sevgiler günü yaşadılar.

Şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden  Bursalı gençler sabahın ilk ışıklarına kadar  renkli görüntüler oluşturdular. Sezgin Can gece botunca romantik şarkılar söyledi. Bursalılar Keyifli Bar’ı hınca hın dolduru.

Sevgililer gününü Almira Otel’de geçiren Bursalılar şehrin en yeni ve özel mekanı olan  Luna Bar&Restoran’ta  Demet Tuğcu  ve orkestrası ile sevgililer gününü romantik  bir şekilde  geçirdiler.

Demet Tuğcu’nun şarkılarıyla Sevgililer  Günü’nü kutlayan Bursalılar renkli görüntüler oluşturdular.Demet Tuğcu, Bursalılara romantik bir gece yaşattı. Sevgiler gününde Bursalılar Luna Bar&Restorant’ı tercih etti.

Gecede adını açıklamayan bir genç ise kız arkadaşına evlenme teklifinde bulundu.

Sinan Özen Arena Davette

Türk müziğinin önde gelen isimlerinden biri olan Sinan Özen, Sevgililer Günü’nde Arena Davet’te Bursalı dinleyicileri ile buluştu. Son çıkardığı “Bambaşka” isimli yeni albümünden şarkılar ile birlikte geçmişten günümüze dillere pelesenk olmuş aşk şarkılarını aşıklar için söyledi.

Sinan Özen tüm şarkılarını sevgililer için söyledi. Bursalılar sanatçının şarkılarna danslarıyla eşlik etti. Hab: Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika