Dolar : Alış : 32.2596 / Satış : 32.3177
Euro : Alış : 34.8189 / Satış : 34.8816
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3248 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Meşhur Fuat Avni, Cumhurbaşkanı yaveri çıktı

17 Eylül 2016 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Meşhur Fuat Avni, Cumhurbaşkanı yaveri çıktı
Meşhur Fuat Avni, Cumhurbaşkanı yaveri çıktı

1715191_h

Güvenlik kaynaklarının verdiği bilgiye göre; Fuat Avni, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaverlerinden başkası değil. Fuat Avni’nin bir kişi değil, oldukça geniş bir ihanet ekibi olduğuna dikkat çeken kaynaklar, halka halka devletin hassas birimlerini kuşatarak ihanet şebekesine bilgi aktaran ekibin ilk halkasında da Albay Ali Yazıcı ve diğer yaverler olduğunu kaydediyorlar.

150920161717239704350_2

Akit’e bilgi veren kaynaklar, Fuat Avni Twitter hesabına bilgi sızdıranların Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın askeri yaverleri olduğu bilgisinin darbe girişiminden aylar önce geldiğini, konunun araştırılarak doğruluğunun ortaya çıkarıldığını bildirdi. İhanetleri ortaya çıkan yaverlerle ilgili olarak, strateji gereği işlem yapılmadığı öğrenildi. Erdoğan’ın başyaveri Albay Ali Yazıcı ve diğer 4 yaveri, darbe sonrasında FETÖ üyesi oldukları gerekçesiyle gözaltına alınmıştı.

fuat-avni-gozaltina-alindi-haberleri-sonrasi-fuatavni-hesabindan-ilk-aciklama-162899-5

 MALKOÇ: CUMHURBAŞKANIMIZ SON 3 AYDIR UZAK TUTUYORDU
Cumhurbaşkanlığı Başmüşaviri Şeref Malkoç da bu bilgileri teyit eden açıklamalarda bulunmuştu. Malkoç konuyla ilgili bir açıklamasında, “Cumhurbaşkanı’nın sürekli en yakınında olan yaverlerinin FETÖ bağlantılı olmasıyla ilgili ciddi tereddütleri vardı. Yaverleri seçip gönderen Genelkurmay Personel Dairesi de FETÖ’nün elindeydi.
fuat-avni-640x360
Bunu bilen Cumhurbaşkanımız son 3 aydır başyaverini çok mecbur kalmadıkça yanında tutmuyordu. Aslında görevden azledecekti. Onuru zedelenmesin diye yollamak için Ağustos’taki Yüksek Askeri Şura’yı bekliyordu. Başyaver Ali Yazıcı’ya güvenmediği için de Marmaris’e tatile giderken bu defa yanına almadı. İyi ki de yanına almamış. Bunun aksini düşünmek bile istemiyorum. FETÖ üyesi Ali Yazıcı o gece Marmaris’te olsaydı çok daha korkunç şeyler yaşanabilirdi” demişti.
20-tl-ye-sanal-ihanet-fuat-avni-nin-istanbul_x_8666110_97
 ERDOĞAN, YAVERLERİNİ ALMADI
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, geçen hafta başında Marmaris’te dinlenmeye çekilirken, başyaverini ve yaverlerini yanına almamıştı. Darbe girişimi öncesinde başyaver ve yaverlerin Erdoğan’ın bulunduğu konumu öğrenmek için çaba harcadığı ileri sürülüyor. Erdoğan, Marmaris’e yaverleriyle birlikte gitmiş olsa, bulunduğu otele darbeciler kısa süre içerisinde ulaşıp Cumhurbaşkanı’nı da rehin alabilecekti.
 ERDOĞAN’IN UÇAĞINI DÜŞÜRMEK İÇİN PİLOTU 15 DEFA ARADILAR
Yaverlerin, Erdoğan’ı taşıyan pilotu 15 defa arayarak “Cumhurbaşkanı’mız nerede?” diye sorduğu da ortaya çıkmıştı. Bu kadarla da kalmadı. Darbecilerin Cumhurbaşkanı’na havada planladığı suikast için Başyaver Albay Ali Yazıcı, Erdoğan’ın koruma ekibine Marmaris’teki TC-ATA uçağının koordinatlarını sordu. Ekip şüphelendi, şaşırtma için ATA yolcu uçağı koduyla kalktı, iki THY uçağı daha ardı ardına havalandı. Yavere de “Rota belli değil” denildi.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika