Dolar : Alış : 32.4049 / Satış : 32.4632
Euro : Alış : 34.4266 / Satış : 34.4887
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3250 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Metro Turizm muavini tarafından cinsel tacize uğrayan kadın

27 Mayıs 2016 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Metro Turizm muavini tarafından cinsel tacize uğrayan kadın
Metro Turizm muavini tarafından cinsel tacize uğrayan kadın

metro-turizm-880-3-640x360

Metro Turizm’e ait otobüste muavin tarafından cinsel tacize uğrayan C.D. ‘Otobüstekiler bana inanmadı’ dedi. Yaşanan saldırının ardından kamuoyunda Metro turizme ve muavine yönelik tepkilerin bu tarz saldırıların bir daha yaşanmaması için bir başlangıç olabileceğini söyleyen C.D. BirGün’den Can Uğur’a konuştu. “Toplumda kadınlara yönelik yaratılan baskı ortamı ve kadınlara karşı işlenen suçların cezasız kalması bu yaşadıklarımızı tetikliyor diyen C.D., “Caydırıcı bir adım atılmadığı için birileri buradan kendilerine pay çıkartıyor” diye konuştu.

otobuste-cinsel-saldiriya-ugrayan-kiz-konustu_x_8474487_59

‘OTOBÜSTEKİLER BANA İNANMADI’  Olayın yaşandığı sırada otobüste tepkisini dile getirdiği anlarda otobüste bulunan insanların kendisine inanmadıklarını belirten C.D., yaşadıklarının ardından bu şekilde tepkisiz kalınmasına üzüldüğünü belirtti. C.D. bu durumu ise toplumun bütününde hakim kılınmak istenen atmosfere bağladı. ‘PARALELCİLER GÜNDEME GETİRİYOR’ DİYEN METRO TURİZM PATRONUNUN KIZI ARADI   Metro turizmin patronunun, “Olay paralelciler tarafından gündeme getiriliyor” sözlerine de yanıt veren C.D. ‘Söz konusu şahsın kızı beni aradı ve yaşanan durumun kabul edilemez olduğunu bildirdi. Ardından ise kendisi böyle bir açıklama yaptı. Garip bir durum.’ ifadelerini kullandı.

ekran_resmi_2016-05-25_15.57.44

Yaşanan Olayın ayrıntıları  Metro Turizm otobüsü muavini mastürbasyon yapıp yolcunun üstüne boşaldı, serbest bırakıldı. Metro Turizm otobüsünde görevli muavin, üniversite öğrencisi bir kadının yanında mastürbasyon yapıp üzerine boşaldı. Metro Turizm olayı doğruladı. Muğla’dan İstanbul’a giden üniversite öğrencisi genç kız, yolcu otobüsünün muavinin yanında mastürbasyon yaptığını iddia etti. Genç kızın yüzündeki, kıyafetindeki ve koltuğun üstündeki sperm olduğu iddia edilen sıvıdan örnekler alınırken, şikayet üzerine gözaltına alınan muavin 27 yaşındaki G.G.’den de örnek alındı. Sıvılar karşılaştırılmak üzere Adli Tıp’a gönderilirken, su döküldüğünü iddia eden muavin, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Üniversite öğrencisi C.D., İstanbul’a gitmek için dün akşam Muğla’dan bir firmaya ait ait yolcu otobüsüne bindi. İddiaya göre, otobüs feribotla Yalova Topçular’dan Gebze Eskihisar’a geçerken, bu sabah saat 05.40 sıralarında uyuyan C.D., üzerine gelen sıvı ile irkilirken, koridorda bulunan muavini mastürbasyon yaparken gördü. Genç kız çığlık atarken, otobüste bulunan bir avukat, genç kıza yardımcı oldu. Olay jandarmaya bildirilirken, C.D. delil olarak alınması için yüzündeki, kıyafetindeki ve yanındaki boş koltuğa gelen sperm olduğunu iddia ettiği sıvıları, avukatın da uyarıları üzerine delil olması açısından silmedi. Feribotun Eskihisar İskelesi’ne yaklaştığı sırada ihbarı üzerine jandarma ekipleri de hazır bulundu. İskelenin yanında durdurulan otobüsteki muavin G.G. gözaltına alınırken, jandarma olay yeri inceleme ekipleri, C.D.’nin yüzündeki, kıyafetindeki ve otobüsün koltuğundaki sıvılardan örnekler aldı. Üniversiteli C.D., muavinin kendisinin yanında mastürbasyon yaptığını iddia ederek, şikayetçi oldu. Gözaltına alınan muavin G.G. ise su döküldüğünü iddia etti.

yolcu-otobusu

Soruşturma kapsamında karşılaştırma yapılması için muavin G.G.’den sıvı örneği alındı. Jandarmadaki sorgusunun ardından Adliye’ye sevk edilen G.G., savcı tarafından da ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Üniversiteli C.D.’nin erkek arkadaşının konuyu sosyal medyada paylaşmasıyla olay bir anda Türkiye gündemine otururken, yetkililer, genç kızın üstünden ve otobüsün koltuğundan alınan örnekler ile muavinden alınan örneğin karşılaştırılmasının ardından gelecek sonuca göre savcılığın tekrar harekete geçeceğini bildirdi.  Otobüse olay yeri inceleme ve 1 jandarma çağrıldığını yazan Ekşi Sözlük yazarı, mağdur üniversite öğrencisinin kız arkadaşı olduğunu belirterek, “Polise gerekli örnekler verilip suç duyurusunda bulunmuş arkadaşım. Bizi nelerin beklediği, adamın ceza alınca içeride yatıp yatmayacağı, ne yapmamız gerektiğiyle ilgili fikrimiz yok” dedi.

metro-turizm-in-muavininden-kadin-yolcuya-cinsel-saldiri-140961-5

Metro otobüsünde yaşanan olay sosyal medyanın gündemine oturdu. Metro seyahat yönetimi yaşananları kabul etti ve muavinden hesap soracaklarını, mağdur kadına da destek vereceklerini söyledi.  Ekşi Sözlük’te paylaşılan ve olay yaratan yazının tam metni şöyle: “Metro turizm 24.05.2016 tarihinde 19:15’te muğla’dan istanbul’a seyahat eden 483465 sefer sayılı otobüste yaşanan olaydır. ido feribot’uyla istanbul yönüne geçerken gece 05:40’te uyuyan lisans öğrencisi kızın koltuğunun başına gelip elinde gazete parçası ve plastik bardak ile mastürbasyon yapan muavinin kızın suratına boşalıp, ardından uyanıp çığlık atınca da su döküldü gibisinden absürd savunmalarla otobüsten çekip gitmesi sonucu yaşanmıştır. işin komiği, kız suratında 1 saat jandarma ve olay yeri inceleme gelene kadar suratında adamın pisliği ile beklemek zorunda kaldı. polise gerekli örnekler verilip suç duyurusunda bulunmuş arkadaşım. bizi nelerin beklediği, adamın ceza alınca içerde yatıp yatmayacağı, ne yapmamız gerektiğiyle ilgili fikrimiz yok. bilgi verecek olan var ise mesaj bekliyorum. (ayrıca metro turizm’i karalamak gibi bir derdim yok ama kendim de bir kez veteriner teknisyeni olduğum halde yasalara aykırı olarak petimi otobüse almamışlar, üstüne beni tartaklamaya kalkınca da bilet paramı vermeyip geri döndüğüm yolda da sanki ben olay çıkartmışım gibi 22 yaşındaki serseri tipli polislere beni bir güzel taksideki bagajımı aratarak taciz ettirmişlerdi. belanızı bulun it sürüleri…) edit: metroyu savunmuyorum ama savunuyorum diyen arkadaşa, kaynak benim işte show tv’yi mi bekliyorsun: sefer sayısı dediğin şey: 483465 48: muğla’nın plakası 34: ist plakası 65 : sekiz senedir yaptıkları 65. sefer sanırım, yedin mi kardeş?

galip-ozturk-640x360

METRO TURİZM: OLAY DOĞRU Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Öztürk, olayı doğrularken, muavin hakkında hukuki işlem başlatacaklarını söyledi. Çiğdem Öztürk Odatv’ye şu açıklamayı yaptı: “Olay doğru. Bir kadın yönetici olarak bunu kabul edebilmem, hazmedebilmem mümkün değil. Yasaların bize tanıdığı her türlü imkanı tanıyarak, hukuki manada söz konusu şahsa her türlü yaptırımı yaparken; diğer taraftan biliyorum bunun telafisi olmaz ama müşteki olan yolcumuzun psikolojik durumunu düzeltebilmek için, psikolojik destek dahil elimden ne geliyorsa yapacağım bu olayı unutturabilmek için, ama biliyorum unutulmayacak. İnanın bu ahlaksız şahsın olduğu tarafta değiliz.” MUAVİN SERBEST BIRAKILDI Şirket kaynakları, bir ay kadar otobüste muavin olarak çalışmaya başlayan G.’nin Eskihisar Jandarma Karakolu’ndaki ifadesinden sonra serbest bırakıldığını söyledi.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika