Dolar : Alış : 32.5096 / Satış : 32.5682
Euro : Alış : 34.6254 / Satış : 34.6878
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3251 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

MODANIN IŞILTILMASI DEVAM EDİYOR

25 Ocak 2018 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»MODANIN IŞILTILMASI DEVAM EDİYOR
MODANIN IŞILTILMASI  DEVAM EDİYOR

Her sene değişen modanın olmazsa olmazlarına bu sene; ışıltı ve sim damgasını vuracak. Moda Tasarımcısı Seren Erdoğan, yeni yılın modasını anlattı.

 

Elbiseden ayakkabıya hemen hemen her parçada yer alan ışıltı ve sim, yeni yıl modasında da bizimle olmaya devam edecek. 2018’de parıltının zirve yapacağını belirten genç moda tasarımcısı Seren Erdoğan, “Günlük parçalarda dahi kullanılan ışıltılı ve simli parçalar özellikle kırmızı halıda ve özel davetlerin en çok tercih edilen stillerden birisi olacak” ifadesini kullandı.

2018 yılında vazgeçilmez parçalar arasında berenin yer alacağını belirten Erdoğan, “Kış aylarında giyilen kıyafeti tamamlamak için en güzel aksesuarlardan birisi olan bere, 2018 yılında en çok karşılaşacağımız parçalar arasında ilk sırada yer alacak” dedi.

 

 

2018’in Rengi Lavanta

2017 yılı ile birlikte milenyum çağının rengi olan pembeyi geride bıraktığımızı belirten genç tasarımcı, lavanta renginin moda olacağını söyledi. Asil ve eğlenceli bir renk olan lavanta ile 2018 yılında hem saçlarda hem de kıyafetlerde karşılaşacağımızı söyledi.

 

Haber: Bülent Özgen

 

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika