Dolar : Alış : 32.5096 / Satış : 32.5682
Euro : Alış : 34.6254 / Satış : 34.6878
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3251 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Moskova bu kış geç gelen kar yağışına teslim oldu

04 Şubat 2018 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Moskova bu kış geç gelen kar yağışına teslim oldu
Moskova bu kış geç gelen kar yağışına teslim oldu

Moskova bu kış geç ama “sağlam” gelen kar yağışına teslim… Cumartesi günü başkente 14 mm yağış düştü. Meteoroloji bunun “tüm zamanların rekoru” olduğunu duyurdu. Daha önce bir günde en fazla kar yağışı 1957 yılında 11.2 mm ile kaydedilmişti.

Son birkaç güne sığan yoğun kar yağışıyla başkent ve çevresinde kar kalınlığı yer yer yarım metreyi geçti. Kar başkent bir yandan yeni sıkıntılar, diğer yandan güzel manzarasıyla keyifli bir hafta sonu getirdi.

Bugün de devam eden kar yağışının yeni rekor getirmesi ihtimali bulunuyor. Bu arada başkentte kar fırtınası da etkili olmaya başladı. Kar yağışı ve fırtına yanında, termometrenin de eksi 5 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. Pazartesi gece sıcaklığın -12 derecenin altına ineceği belirtiliyor. Hafta sonu kar yağışı aralıksız devam ederken, hem şehir trafiği, hem de havaalanı ulaşımı felç oldu.

Sabah erken saatlerde gelen ilk bilgilere göre Moskova havaalanlarında 100’e yakın uçak seferi rötar yaptı, 16’sı iptal edildi. En fazla etkilenen havaalanı yine Şeremetyevo oldu.Yetkililer yoğun kar yüzünden pazartesi Moskova’yı zorlu bir hafta başı beklediğini, toplu taşıma araçlarının kullanılması gerektiğini vurguluyor.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika