Dolar : Alış : 32.2854 / Satış : 32.3436
Euro : Alış : 34.8023 / Satış : 34.8650
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3248 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA
Adres : -
Telefon : -
Faks : -
E-Posta : -
Websitesi : -
Üyelik Tarihi : 23 Ekim 2018

Muratbey’e Paris’ten yoğun ilgi

Türkiye’nin milli markası Muratbey, SIAL Global Gıda Fuarı’na  imzasını attı

Dünyanın en önemli gıda fuarları arasında bulunan SIAL Global Gıda Fuarı başladı. 21 – 25 Ekim tarihlerinde Paris’te devam edecek fuarda dünyaca ünlü markalarla aynı platformda yer alan Muratbey, kendi alanında tek olan ürünleriyle katılımcılardan yoğun ilgi gördü. Avrupa’ya ülkemizden peynir ihracatı gerçekleştiren tek firma olan Muratbey, dünya pazarında büyümeyi hedefliyor.

İnovasyona verdiği önemle peynirin gelişimine yön veren Muratbey, 21-25 Ekim 2018 tarihlerinde Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen “SIAL Global Gıda Fuarı”na katıldı. Muratbey, inovatif ürünü Burgu, Sürmeli ve Topi başta olmak üzere tüm peynir çeşitlerini ziyaretçilerine tanıtıyor.

 ‘‘Avrupa’ya ülkemizden peynir ihracatı yapan tek firmayız”
Avrupa’ya süt ve süt ürünleri ihracat yasağının kalkmasından sonra, Avrupa Birliği’nin getirdiği sıkı denetimlerden geçerek ihracat izni almaya hak kazanan sayılı firmalardan biri olduklarını belirten Muratbey Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Erol, “Bugün, ülkemizden Avrupa’ya peynir ihracat yapan tek firmayız. Hollanda, Almanya, Fransa başta olmak üzere birçok Avrupa ülkesine ürünlerimizi ulaştırıyoruz. Avrupa pazarında büyüme hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz, daha fazla ülkeye ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

ABD, AB ülkeleri, Japonya, Ortadoğu ülkeleri, Türki Cumhuriyetler, Balkan ülkeleri, KKTC gibi 40’a yakın ülkeye ürünlerini ulaştırdıklarını ve ihracatta büyüme hedefleri doğrultusunda SIAL Global Fuarı’na katılım sağladıklarını belirten Hamit Erol “Burgu, Sürmeli ve Topi başta olmak üzere, pek çok peynirimizin SIAL Global Fuarı’nda tanınmasını ve deneyimlenmesini sağlıyoruz. Fuarda önemli bağlantılar kuruyoruz. Türkiye’nin milli bir markası olarak gerçekleştirmiş olduğumuz bu çalışmalarla ihracatımızı artırmayı ve ülkemizin ekonomisine katkımızı yükseltmeyi planlıyoruz” dedi.

Muratbey uluslararası dijital pazarlama yatırımlarına devam ediyor
İhracatı artırma çalışmaları kapsamında yurt dışına özel yeni bir dijital kampanya hayata geçirdiklerini belirten Erol “Yurt dışı pazarlama faaliyetlerine yönelik yatırımlarımıza ve markalaşma çalışmalarımıza hız verdik. Globalleşme stratejimiz kapsamında tüketicilerimizle duygusal bağ kuruyoruz. Uluslararası sosyal medya hesaplarımızdan sürekli paylaşımlar yapıyoruz. Sosyal medya yarışmalarıyla yurt dışındaki Muratbey sevenlerle yakınlaşıyor, tüketicilerimizle sürekli iletişim sağlıyoruz” dedi.

HABERİ DERLEYEN: MURAT İLTER (muratilter1@gmail.com)

Firma Fotoğraf Galerisi

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika