Dolar : Alış : 32.2596 / Satış : 32.3177
Euro : Alış : 34.8189 / Satış : 34.8816
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3248 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Öyle bir seks kazası yaşadı ki… hidrolik kesme makası kullanarak kurtarıldı

19 Mayıs 2017 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Öyle bir seks kazası yaşadı ki… hidrolik kesme makası kullanarak kurtarıldı
Öyle bir seks kazası yaşadı ki… hidrolik kesme makası kullanarak kurtarıldı

Öyle bir seks kazası yaşadı ki… İtfaiye bile şoke oldu!

Daha önce “Grinin 50 tonu” filminin insanların cinsel hayatını etkilediğini savunan Londra İtfaiyesi bu kez yine garip bir olay için görev başındaydı. İngiltere’nin başkenti Londra’da, testisleri, kullandığı seks oyuncağına sıkışan bir adamın yardımına itfaiyeciler koştu. King George Hastanesi tarafından çağrılan Ilford itfaiye ekibi, zor durumdaki adamı iki gündür içinde bulunduğu durumdan hidrolik kesme makası kullanarak kurtardı.

Independent’ta yer alan habere göre, normalde, araba kazalarında enkazın içine sıkışan kişileri kurtarmak için kullanılan büyük makas yardımıyla genç adamı kurtaran itfaiye erlerinden biri adamın birkaç gündür bu durumda olduğunu ve ciddi komplikasyonlar yaşayabileceğini açıkladı. Londra’daki itfaiyeciler, 2016 yılında seks oyuncaklarını içeren 9 kazayla ilgili olarak vatandaşlara yardımda bulundu.

Bu sayının, önceki senelerde de benzer olduğu belirtildi. İtfaiyecilerin, aynı zamanda bağlama fantazisi ‘kötü’ sonuçlanan 27 kişiyi de kurtardığı kaydedilirken, kurtarma görevlileri yaşananlar için ‘Grinin Elli Tonu’ kitabını suçladı.

Londra İtfaiyesi, 2015 yılında Star Wars parodisi şeklinde bir video yayınlayarak insanları penis yüzüğü kullanırken dikkatli olmaları konusunda uyarmıştı.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika