Dolar : Alış : 32.4747 / Satış : 32.5332
Euro : Alış : 34.8231 / Satış : 34.8859
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Eylem Bakıroğlu kaleminden GÖKKUŞAĞI KÖPRÜSÜ

18 Şubat 2021 - kez okunmuş
Ana Sayfa » ÇEVRE»Eylem Bakıroğlu kaleminden GÖKKUŞAĞI KÖPRÜSÜ
Eylem Bakıroğlu kaleminden GÖKKUŞAĞI KÖPRÜSÜ

Çevremizi ve dünyamızın kaynaklarının hor kullanarak öz kaynaklarımızın nasıl tüketildiğini ve yapılan tüm bu hareketlerin yaşamımızı nasıl tehlikeye soktuğunu insanlığa anlatmaya çalışan Gökkuşağı Köprüsü isimli eseri Eylem Bakıroğlu’nun kaleminden sayfalara yazılmıştır bu güzel eserin ana teması;.Doğayı koruma konusunda ne kadar başarılıydık? Ekonomik baskı ve hızlı tüketim dayatması,ekolojinin zarar görmesi,bu zararın etkileri tüm dünyada sert bir şekilde hissedilirken biz ülkemizde yeni yeni hissetmeye başladık.

Bir grup insan bu dayatmalara karşı yeni cepheler açarak savaşmaya devam ediyordu. Asil olan bilimi ve kadim bilgileri beraber kullanmaktı.

Bu güzel çevre temalı eseri ile karar verme çalışmaları alanında uzman olan yazar, duygusal ve düşünsel mekanizmaları birlikte ele alarak Çevre ile ilgili bu alana özgün bir katkı sağlamakta.İlgilenen okurlar için hem de gündelik hayatta resmi ve gayriresmi ilişkileri çözümlemek isteyen genel okuyucu için sıra dışı bir okuma sunuyor… Haber editörü : Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika