Dolar : Alış : 32.3091 / Satış : 32.3673
Euro : Alış : 34.6230 / Satış : 34.6854
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

PIEL CLARA Bursalı Bayanların Yeni Adresi

24 Haziran 2023 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»PIEL CLARA Bursalı Bayanların Yeni Adresi
PIEL CLARA Bursalı Bayanların Yeni Adresi

Güzellik ve bakımından ödün vermeyen kadınların bir numaralı adresi ‘PIEL CLARA güzellik merkezi’ Bursa Görükle’de hizmet vermekte. Güzelliğinize güzellik katan bu merkez, siz değerli müşterilerini ağırlamaktan onur duyar.

ÜST DÜZEY HİJYEN TEDBİRİ  Kadınların olmazsa olmazı hijyen tedbirlerinin en üst düzeyde alındığı, bu güzellik merkezinde çevremizde, arkadaş ilişkilerimizde daha cesur öz güvenli olmak belki de o minik dokunuşlara sahip olmaktan geçiyor.

Önceleri güzellik salonları sadece kadınlara hizmet verirken, artık neredeyse erkeklerinde uğrak mekanları oldu. Tüm güzellik merkezleri farklı kategorilerde farklı hizmetler sunuyor. Tercih müşteriye bırakılıyor. PIEL CLARA güzellik merkezi kaliteli hizmet anlayışı ile Bursalılara hizmet vermekte, PIEL CLARA güzellik merkezi, güzelliğine ve bakımına düşkün olanların yeni adresi . Bursa’nın güzide güzellik merkezi olan “PIEL CLARA güzellik merkezi bakım yaptırmak ve genç kalmak isteyen kendine ödül vermek isteyen Bursalıları güzellik merkezine bekliyor.

Genç girişimci Bursa’ya farklı bir hava getirdiklerini söyledi. Bursa güzellik merkezi sahasında çalışmalarına kendine özgü yöntemler kullanarak devam eden PIEL CLARA güzellik merkezi siz değerli müşterilerine hizmet vermektedir. Merkezimiz sağlık ve güzellik alanının da yaptığı çalışmalarla göz dolduruyor. Gerekli eğitimlerini tamamlamış uzman personelimiz tüm ihtiyaçlara cevap verecek donanıma sahiptir.

Güzellik merkezimizde en çok dikkat ettiğimiz ve sizlerinde memnun olduğu durum Vip hizmet veriyor olmamızdır. İşlemleri sağlıklı gerçekleştirmek için randevularınızın gün ve saatine azami ölçüde dikkat ediyoruz. Merkezimizde yapılan bakım ve uygulamalar kişiye özel olarak programlanır ve uygulanır.

Konforlu bir hizmet sunan merkezimizde bakım işlemleri yapılırken kullanılan ürünler insan sağlığına zarar vermeyen tamamen organik ürünlerden oluşturulmuştur. Merkezimizde siz değerli müşterilerimize yapılan cilt bakımı, kalıcı makyaj, epilasyon, cilt yenileme, leke giderme, dudak renklendirme gibi birçok uygulamalarımız mevcuttur. Kalıcı memnuniyetleriniz bizleri sektörde hak ettiğimiz yerlere ulaştıracaktır.

Haber R ; Cem Bayram SEÇEN

 Bursa’nın güzide Güzellik Merkezlerinden olan “PIEL CLARA Güzellik Merkezi ” Dumlupınar Mah; Pamukkale cad. No ;2/1 Kat.6 Ostaş Alium İş Merkezi  Görükle Nilüfer/ Bursa adresinde.

İletişim tel; 0555 156 81 85-0555 100 81 55 instagram.pielclarabeauty  

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika