Dolar : Alış : 32.4747 / Satış : 32.5332
Euro : Alış : 34.8231 / Satış : 34.8859
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Pistlerin yeni şampiyonu BPC ve Yücesan

30 Kasım 2018 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Pistlerin yeni şampiyonu BPC ve Yücesan
Pistlerin yeni şampiyonu BPC ve Yücesan

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu TOSFED tarafından düzenlenen Türkiye Pist şampiyonası Yunanistan’ın Serres Pisti’nde düzenlenen sezonun son ayağı ile tamamlandı. Süper Grup 2018 Türkiye Pist Şampiyonası’nda Şampiyonluğa ulaşan isim, güvenilir dijital para platformu BPC Buy Pay Coin desteğinde mücadele eden Ersin Yücesan oldu. Yunanistan Serres pistinde düzenlenen sezonun 5.ayak yarışlarının ardından, 10 yarış birinciliğine ulaşan Yücesan, BMW 320 si ile şampiyonluğunu ilan etti. ERS-Mak Racing Team adına BMW Z4 GT3 ile yarışan Hakan Mete Kutay da sezon finalinin ardından 2018 Türkiye Pist Maxi Grup Şampiyonluğu’na ulaşan isim oldu. Şampiyon Yücesan, yeni sezonda Emir Aşarı ile birlikte BPC desteğinde BMW 325 i ile Almanya Nürburgring pistinde koşulan 9 yarıştan oluşan VLN serisini takip edecek.

Serres’de Şampiyon belli oldu

2018 Türkiye Pist Şampiyonası 5. ve 6. ayak yarışları Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından Yunanistan’da yer alan Serres Yarış Pisti’nde düzenlendi. Süper ve Maxi gruplarda 2018 şampiyonlarını belirleyecek olması açısından büyük önem taşıyan organizasyon kapsamında, Cumartesi iki, Pazar günü ise iki olmak üzere toplam dört ayrı yarış koşuldu. Cumartesi 5. ayak yarışlarında super grupta BMW 320 si ile ERS-Mak Racing Team’den Ersin Yücesan, maxi grupta da BMW Z4 GT3 ile aynı takımdan Hakan Mete Kutay her iki yarışı da kazanan isimler olurken, Pazar günü koşulan 6.ayak ilk yarışında super grupta Honda Civic Type-R ile ERS-Mak Racing Team’den Uğur Fatinoğlu, maxi grupta da BMW Z4 GT3 ile Galip Atar her iki yarışta birincilikleri kazandılar. 2018 Türkiye Pist Şampiyonası’nda güvenilir dijital para platformu BPC Buy Pay Coin desteğinde mücadele eden Ersin Yücesan, sezonu Süper Grup şampiyonu olarak tamamladı. Serres’deki 5.ayak yarışlarının ardından 10 yarış birinciliğine ulaşan Yücesan, BMW 320 si ile şampiyonluğunu ilan etmiş oldu. ERS-Mak Racing Team adına BMW Z4 GT3 ile yarışan Hakan Mete Kutay da sezon finalinin ardından 2018 Türkiye Pist Maxi Grup Şampiyonluğu’na ulaşan isim oldu.

BPC’nin desteği sürecek

Türkiye Pist Şampiyonası 2018 serisinde toplam 10 yarış birinciliğine ulaşarak BMW 320 si ile Türkiye Şampiyonu olan Ersin Yücesan’ın başarısı sponsoru güvenilir dijital para platformu BPC Buy Pay Coin’e de büyük mutluluk yaşattı. Buypaycoin Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Özçakmak, şirket olarak destekledikleri başarılı sporcu Ersin Yücesan’ın şampiyonluğundan duydukları memnuniyeti dile getirirken, sektörden sonra sporda da lider olmanın kendileri için gurur kaynağı olduğunu ve otomobil sporlarına olan desteklerinin 2019’da da devam edeceğini açıkladı. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu TOSFED tarafından düzenlenen Türkiye Pist şampiyonası’nda Süper Grupta mutlu sona ulaşan Ersin Yücesan, yeni sezonda Emir Aşarı ile birlikte BPC desteğinde BMW 325 i ile Almanya Nürburgring pistinde koşulan 9 yarıştan oluşan VLN serisini takip edecek.

Haberi derleyen: MURAT İLTER

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika