Dolar : Alış : 32.2596 / Satış : 32.3177
Euro : Alış : 34.8189 / Satış : 34.8816
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3248 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Pkk Van’da karakola roketle saldırdı ! Art Arda acı haberler geliyor : 2 şehit

31 Mart 2016 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Pkk Van’da karakola roketle saldırdı ! Art Arda acı haberler geliyor : 2 şehit
Pkk Van’da karakola roketle saldırdı ! Art Arda acı haberler geliyor : 2 şehit

3208411554

Hakkari Yüksekova ve Mardin Nusaybin’deki çatışmalarda 2 güvenlik görevlisi şehit oldu. Van’da ise karakola roketli saldırı düzenlendi. Şırnak’ta PKK‘lı teröristler otomatik silahlarla ateş açtı. Açılan ateş sonucu 17 yaşındaki Bayram Tatar hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığına roketli saldırı düzenlendi. Hakkari‘de ise güvenlik güçleri ve teröristler arasında çıkan çatışmada bir özel harekatçı şehit düştü. Mardin Nusaybin’de PKK’ya yönelik operasyonlarda da 1 asker şehit oldu.  Mardin’in Nusaybin ilçesinde, terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlenen operasyonda 1 asker şehit oldu. İlçede ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından, teröristlerin yakalanması, tuzaklanan patlayıcıların imhası, açılan çukurların kapatılması ve kurulan barikatların kaldırılması için Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve emniyet unsurlarınca 14 Mart’ta başlatılan müşterek operasyon sürüyor. Güvenlik güçlerince Dicle Mahallesi’nde yürütülen operasyonda, teröristlerin el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu yaralanan asker, kaldırıldığı Nusaybin Devlet Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü.

cizrede-pkkdan-roketatarli-saldiri-1-uzman-cavus-sehit-107204

VAN’DA ROKETLİ SALDIRI Edinilen bilgiye göre, Van’ın Edremit ilçesinde bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından, Van-Hakkari karayolunda bulunan Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığına roketatarlı saldırı düzenlendi. Teröristlerin attığı roket mermisi tel örgüye çarparak infilak etti. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, tel örgülerde hasar meydana geldi. Saldırının ardından kısa süreli çatışma yaşanırken, teröristlerin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı.

van_da_karakola_roketle_saldirildi_hakkari_de_1_polis_sehit_dustu_h46891_d9664

ŞIRNAK’TA SALDIRI: ÖLÜ VE YARALI VAR Şırnak’ta İsmet Paşa Mahallesi’ne PKK’lı teröristlerin otomatik silahlarla açtığı ateşte 17 yaşındaki Bayram Tatar hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.. Sokağa çıkma yasağı ve operasyonların sürdüğü Şırnak merkezde bugün saat 14.30 sıralarında, İsmet Paşa Mahallesi’nde bulunan evlerinden, hava almak için çıkan Bayram Tatar ve 2 akrabası, teröristlerin silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda Bayram Tatar olay yerinde hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı. Olay yerine çağırılan ambulans ile Şırnak Asker Hastanesi’ne kaldırılan yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

BABASI KORUCUBAŞIYDI İsmet Paşa Mahallesi’nde kaçan PKK’lıların yakalanması amacıyla, köy korucularının da katıldığı operasyon başlatılırken, zaman zaman sıcak temas sağlandığı öğrenildi. Sokağa çıkma yasağı uygulanmasına rağmen bölgede köy koruculuğu yapan ve akraba olan Tatarlar’ın genelde kaldığı İsmet Paşa Mahallesi’nde yaşayanlar, yasak öncesi evlerini terk etmemişti. Hayatını kaybeden Bayram Tatar’ın babası Mehmet Tatar’ın da korucu başı olduğu belirtildi.

344509

HAKAKRİ’DE BİR POLİS ŞEHİT OLDU Operasyonların devam ettiği Yüksekova‘nın Orman Mahallesi‘nde bölücü terör örgütü PKK mensupları ile güvenlik güçleri arasında çatışma yaşandı..Çatışmada, bir özel harekat polisi şehit düştü. Şehidin naaşı, hava muhalefeti nedeniyle Hakkari’den karayoluyla Van’a gönderildi. Şehit özel harekat polisinin cenazesi, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığında düzenlenecek törenin ardından memleketine uğurlanacak.  92 PKK’LI ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ Hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması, PKK’lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için 13 Mart’ta ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından başlatılan ‘Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle Müşterek Operasyonu’ tüm hızıyla devam ediyor. Gece boyunca sessizliğin hakim olduğu ilçede, sabahın ilk ışıkları ile birlikte hareketlilik yaşandı. Helikopterler ilçe üzerinde ve çevresinde dolaşırken, Kaniheyder Mahallesi’nde ise yoğun silah ve çatışma sesleri duyuldu. Genelkurmay Başkanlığı’nın dünkü son açıklamasına göre 92 PKK’lının etkisiz hale getirildiği ve 93 bombalı tuzağın imha edildiği ilçenin Güngör ve Cumhuriyet mahallelerinde bombalı tuzakların imha edilmesi nedeniyle bugün de sık sık patlamalar yaşandı.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika