Dolar : Alış : 32.2073 / Satış : 32.2653
Euro : Alış : 34.6708 / Satış : 34.7333
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3259 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Polis memuru Önce tartıştı sonra silahını ateşledi 2 ölü, 1 yaralı

13 Şubat 2022 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Polis memuru Önce tartıştı sonra silahını ateşledi 2 ölü, 1 yaralı
Polis memuru Önce tartıştı sonra silahını ateşledi 2 ölü, 1 yaralı

Bursa Nilüfer Odunluk Mahallesi Akademi Cadde üzerinde saat 17.00’de Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği’nde görevli polis memuru Bilal A. boşanma aşamasındaki eşi öğretmen Yasemin A. ile eşinin erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Yahya A. isimli kişiye ateş açtı. ağır yaralanan Yahya A. ile Yasemin A. 112 ambulansı ile kaldırıldıkları özel hastanede yaşamını yitirdi. Olay yerinde bulunan Şeyma Ü. ise kasığından yaralandı. Polis memuru Bilal A tabancasıyla birlikte gözaltına alındı.

Önce tartışma sonrası silahlar konuştu. Tartışmanın büyümesi üzerine Polis memuru Bilal A. araçtan çekerek indirdiği eşi Yasemin A. ve Yahya A.’ya kurşun yağdırdı. Nilüfer ilçesi Odunluk mahallesinde bir polis memuru, boşanmak üzere olduğu eşiyle beraber aynı araç içinde olan şahsı vurdu.

Seken kurşunlardan biri de olay yerinde tesadüfen bulunan bir kadına isabet etti. Zanlı gözaltına alındı. Memur Bilal A. eşine 7 el ateş etti. Yerde yatan şahısın ise kafasına sıktı. Seken kurşunlardan biri de karşı kaldırımda olan Şeyma Ü.’nün kasığına isabet etti. Ağır yaralanan Yahya A. ile Yasemin A. 112 ambulansı ile kaldırıldıkları özel hastanede hayatlarını kaybetti.

Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri olayın şüphelisi polis memuru Bilal A.’yı kullandığı suç aleti tabanca ile birlikte gözaltına aldı. Polis otosuna bindirilip ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Bilal A., “Ben suçlu değilim, çocuğuma yazık oldu” dedi. Polis olayla ilgili çok yönlü soruşturma  başlattı. Hab; Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika