Dolar : Alış : 32.5000 / Satış : 32.5586
Euro : Alış : 34.6207 / Satış : 34.6830
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3256 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Polis Okmeydanı ve Çağlayan’da Terör Operasyonu Yaptı

21 Ağustos 2016 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Polis Okmeydanı ve Çağlayan’da Terör Operasyonu Yaptı
Polis Okmeydanı ve Çağlayan’da Terör Operasyonu Yaptı

content_istanbul-sisli-ve-caglayanda-teror-orgutune-safak-operasyonu_FGzgDmc9U84nO4W

Zırhlı araçlarla birçok adrese eş zamanlı giden polis binalarda arama yaptı. Kağıthane‘de bir sokakta polise el yapımı patlayıcı atıldı, sokağın girişleri uzun namlulu silahlarla tutuldu. İstanbul polisi, bu Sabah Okmeydanı ve Çağlayan‘da bazı adreslere operasyon yaptı.

istanbul_da_teror_operasyonu_h95408_d11b6

Terörle Mücadele ile Özel Harekat Şube Müdürlüklerine bağlı ekipler, önceden belirlenen bazı adreslere zırhlı polis araçlarının desteğiyle baskın düzenledi. Ekipler, Okmeydanı Kuzey Sokağı’nda bir binada arama yaptı.Kağıthane Gürsel Mahallesi Seğmen Sokağı’nda tespit edilen adrese gerçekleştirilen operasyonda ise bir kişi tarafından polislere doğru el yapımı patlayıcı (EYP) atıldı. Bunun üzerine bölgeye çok sayıda özel hareket polisi sevk edildi.

operasyon-polis

Sokak girişleri zırhlı polis araçlarıyla tutularak, uzun namlulu silahlarla önlem alındı. Patlayıcı atan kişi kaçarken, ekipler binanın çatısına çıkarak çevrede geniş çaplı arama yaptı. Özel hareket polisleri, koçbaşıyla kapısını kırarak girdikleri binanın bölümleri ve çatısında detaylı arama yaptı. EYP’yi atan kişinin kaçtığının belirlenmesi üzerine bu binadaki çalışmalar sonlandırıldı.Polis kapsamlı bir şekilde operasyonlar yapmaktadır.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika