Dolar : Alış : 32.5096 / Satış : 32.5682
Euro : Alış : 34.6254 / Satış : 34.6878
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3251 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Real Mardin Murat İlter ile anlaştı

06 Ağustos 2018 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Real Mardin Murat İlter ile anlaştı
Real Mardin Murat İlter ile anlaştı

Kurulduğu ilk günden bugüne kadar gündemden düşmeyen ve yaptığı organizasyonlarla Mardin’in Masa Tenisi’ndeki sesi haline gelen Real Mardin Spor Kulübü, Türk sporunda bir çok branşta antrenörlük, idarecilik  ve yöneticilik yapmış olan Murat İlter ile Sportif Direktör olarak anlaştı.

Aynı zamanda Spor Yazarı olan ve Reklam Pazarlama alanında eğitim alan Murat İlter, Real Mardin’de Sportif Direktörlüğün yanı sıra Medya ve Reklam Pazarlama alanlarında da danışmanlık yapacak.
Real Mardin Spor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, kulübün öncelikle kurumsallaşma sürecini en kısa zamanda tamamlayarak, profesyonel bir ruhla Mardin ilini en üst lige taşımak olduğu belirtildi.
Açıklamada, Kulübün ihtisas branşı olan Masa Tenisi’nde hedeflerinin hem bayan, hem de erkek takımıyla 2018-2019 sezonunu şampiyon olarak tamamlamak olduğuna vurgu yapıldı.

Real Mardin Sportif Direktörlüğüne getirilen Murat İlter aynı zamanda kulübün Yönetim Kurulu üyesi olarak da görev yapacak.

Yeni sezonda Real Mardin’in başarısı için ter dökecek olan Milli antrenör İzzet Atasever ”Murat İlter gibi bir değeri kulübümüze kazandırdığımız için çok mutluyuz. Kendisi tam bir Mardin sevdalısıdır. Teklifimizi hiç düşünmeden kabul etti. Sadece sportif anlamda değil, kendisinin hazırlayacağı Sosyal-Sorumluluk projeleriyle de çok ses getireceğimize inanıyorum. Real Mardin camiamıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Sporculuk hayatı boyunca basketbol, voleybol ve taekwondo branşlarında sporculuk yapan Murat İlter, 1990-1995 ve 2010-2013 yılları arasında Galatasaray Spor Kulübünde basketbol alt yapı antrenörlüğü, voleybol idareciliği, spor okulları koordinatör yardımcılığı ve basketbol okulları genel koordinatörlüğü görevlerinde bulundu. 1996-1999 yılları arasında Emlak Bankası Spor kulübünde Basketbol antrenörlüğü ve idareciliği, 2000-2002 yılları arasında Vakıfbank Spor Kulübünde, Voleybol alt yapı antrenörlüğü ve medya direktörlüğü, 2003-2008 yılları arasında İpragaz Enerji Spor Ralli takımında medya direktörlüğü görevlerinde bulundu. Murat İlter son olarak Arma Spor kulübünde 2015-2018 yılları arasında Masa Tenisi Şube Sorumlusu olarak görev yaptı.
Sarı basın kartı ve Uluslar arası Mavi Basın Kartı sahibi Murat İlter ayrıca, bir çok gazete, dergi ve tv’de muhabirlik, yazarlık ve yönetmenlik görevlerinde bulundu.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika