Dolar : Alış : 32.2854 / Satış : 32.3436
Euro : Alış : 34.8023 / Satış : 34.8650
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3248 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Sabahattin Sabrioğlu, güven tazeledi

22 Ocak 2018 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Sabahattin Sabrioğlu, güven tazeledi
Sabahattin Sabrioğlu, güven tazeledi

Başakşehir Vatankent Göçmen Konutları 2018 Olağan Genel Kurul Toplantısı sonunda Dr.Sabahattin Sabrioğlu yeniden başkanlığa seçildi.

İki yıldır Başakşehir Vatankent Göçmen Konutları Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten, Beşiktaş Masa Tenisi Teknik Direktörü ve Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Dr.Sabahattin Sabrioğlu, bir kez daha Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi.
İlk toplantıda yeter çoğunluk sağlanamadığı için 21 Ocak 2018 gününe ertelenen Genel Kurul, Vatankent Göçmen Konutları içerisinde bulunan Başakşehir Kız İmam Hatip Anadolu Lisesi Konferans Salonunda yapıldı.

2016  ve 2017 DÖNEMLERİ İBRA EDİLDİ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının hep bir ağızdan okunmasının ardından Genel Kurul açılış konuşmasını yapan mevcut başkan Dr.Sabahattin Sabrioğlu, ”Yapılacak seçimin hayırlı olmasını, Vatankent’in geleceğine daha büyük faydalar getirmesini diliyorum” dedi.
Ardından Divan Heyeti seçimine geçildi. Delegelerin oy birliği ile Erkan Topal, Divan başkanlığına seçildi. Mevcut Başkan Dr.Sabahattin Sabrioğlu, 2016 ve 2017 Faaliyet Raporunu okuduktan sonra, Denetim Kurulu raporu okundu. Ardından 2016 ve 2017 yıllarının ibrası için oylamaya geçildi. Yapılan açık oylamada 109’a 0 oyla geçmiş dönem delegeler tarafından ibra edildi.
Ardından delegelere söz verildi. Delegeler söz alarak fikir ve düşüncülerini Divan Heyeti ve delegelerle paylaştılar. Daha sonra Yönetim Kurulu Başkanlığı için adaylar, listelerini Divan Başkanı Erkan Topal’a sundular.

ÜÇ ADAY YARIŞTI

Başakşehir ‘de 111 bin metre karelik bir alanda 78 blokta, 1560 dairesi bulunan ve toplam 6 bin kişinin yaşadığı Vatankent Göçmen Konutları Yönetim Kurulu başkanlığı için mevcut Başkan Dr. Sabahattin Sabrioğlu ile birlikte site sakinlerinden Muharrem Bayraktar ve Sabriye Dinçer adaylıklarını açıkladılar. Adayların seçim konuşmasından sonra oylamaya geçildi. Mevcut Başkan Sabahattin Sabrioğlu 120 oy alırken, diğer adaylardan Muharrem Bayraktar 29 oy, Sabriye Dinçer ise 19 oy aldı.

HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ
İki başkan adayı karşısında aldığı oylarla güven tazeleyen mevcut başkan Sabrioğlu, ”Bu yarış burada bitmiştir. Bu seçimin galibi Vatan Kent Göçmen Konutları olmuştur. Genel Kurula katılan tüm delegelere teşekkür ediyorum. Sizlere daha güzel hizmet vermek için var gücümüzle çalışacağız. Bundan kimsenin şüphesi  olmasın” dedi.

Bu seçimle, Vatankent Göçmen Konutlarının geleceğinin de belirlendiğinin altını çizen Sabrioğlu
” Vatankent’e yakışan bir seçim oldu. Herkese söz hakkı verildi. Hatta Divan Başkanı, geçmiş dönemlerde ibra olmamalarına rağmen bazı delegelere de söz hakkı verdi.  Vatankent’in yarınları bugünlerden daha güzel olacak. Vatankent’de istikrar ve huzur olacak. Birlik ve beraberlik içerisinde olunmasının bizleri daha da önemli yerlere getireceğini herkes görecek” diye konuştu.

SABRİOĞLU’NUN LİSTESİ

Başakşehir Vatankent Göçmen Konutları 2018 Olağan Genel Kurul Toplantısı sonunda seçimi kazanan Dr.Sabahattin Sabrioğlu’nun listesinden, İsmail Erdem ve Yakup Özden Yönetim Kuruluna, Elfida Avcı, Ceyhun Öztürk ve Mehmet Mutlu Yönetim Kurulu yedek üyeliğine, Alaatin Molla, Halise Mutlu, Leman Türkoğlu Aydın Denetleme Kuruluna, Firdevs Mutlu, Erkan Topal ve Sunay Karabey ise denetim kurulu yedek üyeliğine seçildi.

 

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika